Haberler

Logo Yarışmasında Sonuçlar Belli Oldu

Güncelleme:

İnegöl Belediyesi tarafından "İnegöl Gelişiyor, Logosu Değişiyor" sloganıyla başlatılan logo tasarım yarışması sonuçlandı.

Türkiye'nin dört bir köşesinden 493 kişinin 909 farklı tasarımla katıldığı logo tasarım yarışmasında birinciliğe layık görülecek bir tasarım seçilmedi. Yarışmada Kayseri Talas'tan katılan İhsan SARIASLAN, İstanbul Güngören'den katılan Arzu AYBEDİR ve Bursa'dan katılan Karina MUZHDABAEVA 1000 TL tutarında mansiyon ödülüne, Ankara Sincan'dan katılan Ünsal SATAR 2500 TL tutarındaki üçüncülük ödülüne ve Ankara Çankaya'dan katılan Nurcan TARHAN ise 5000 TL'lik ikincilik ödülünün sahibi oldu.

"İNEGÖL İÇİN GÜZEL BİR LOOG TASARLAYIM İSTEDİK"

Logo tasarım yarışmasının sonuçlarını, jüri üyeleri ile birlikte açıklayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Belediye olarak bildiğiniz üzere bir logo tasarım yarışması düzenledik. Bugünde bu yarışmamızın sonuçlarını açıklamak üzere jüri üyelerimizle birlikte toplanmış bulunmaktayız. Hizmet ettiğimiz şehrimiz İnegöl'ümüz için güzel bir logo tasarlayım istedik. Bu düşünceyle yola çıktık" şeklinde konuştu.

"BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BİZLER İÇİN KIVANÇ VERİCİ BİR DURUM"

Mobilyasıyla, köftesiyle, kaplıcasıyla velhasıl diğer mevcut değerleriyle bu şehir üzerine yeni yeni ilave edeceği markalar ile her geçen gün büyüyor ve gelişiyor diyen Taban, "Şu anda 256 bin nüfusa sahip, beraberinde ihracat ortalamasında, dış ticaret hacminde cari fazla veren iller arasında önde bir şehir olarak önemli bir potansiyele sahip. İnegöl'de gün geçmesin ki yeni bir işletme açılmasın, yeni bir tesis kurulmasın ve yeni girişimciler ortaya çıkmasın. Gerçekten bereketli topraklar üzerinde yaşadığımız için ben bir kez daha hamdüsenalar ediyorum. Bu şehre hizmet etmek benim için ve ekibim için kıvanç verici bir durum" şeklinde konuştu.

YARIŞMANIN JÜRİ ÜYELERİ

Belediyemiz günün şartlarına uygun, bizleri her yerde ve en güzel şekilde temsil edebilecek, kurumumuzun logosu göz önüne geldiğinde İnegöl Belediyesi akla gelebilecek bir logo tasarlayalım istediklerini belirten Taban, "Bunun için eylül ayında başlattığımız yarışmamızın başvurularını 08 Aralık tarihi itibariyle sonuçlandırdık. Tabi jürimiz bize gelen başvuruları en güzel şekilde değerlendirdi. Huzurlarınızda sizlere jüri üyelerimizi de takdim etmek istiyorum. Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, UÜ Teknik Bilimler MYO Grafik Tasarım Programı Başkanı Gültekin Erdal, İTSO Genel Sekreteri Mustafa Şentürk, İnegöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ensar Macit, Grafiker Vedat Baykay'dan oluşan jürimiz gerçekten büyük bir emek bir emek sarf ettiler. Kendilerine bu emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum."

BİRİNCİLİĞE DEĞER BULABİLECEK BİR TASARIM ÇIKMADI

Logo tasarım yarışmamıza 493 kişiden, 909 farklı tasarım ulaştığını belirten Taban, "Bu arada şunu da belirtmek isterim ki bu yarışmamızın şartnamede belirtilen şekilde başvuru bitiş tarihlerine riayet etmeyen kişilerin müracaatlarını kabul etmedik. Tabi bu 909 farklı tasarım jürimiz tarafından incelendi ve akabinde tasarımları 61 sayısına düşürdü. 61 tasarım yeniden bir üst değerlendirme süzgecinden geçirildikten sonra, yapılan değerlendirmede birinciliğe değer bulabilecek bir tasarım jüri olarak çıkartılmadı" diye konuştu.

Yarışmaya başvuran katılımcıların büyük emeklerinin olduğunun farkındayız diyen Taban, "Herkes, İnegöl'ü kendi gördüğü penceresinden, kendi gözüyle tasarımına katmaya çalışmış. Gerçekten çok ciddi emekler olduğunu gördük. Tasarımların neyi ifade ettiğini de, hikayeleştirerek bizlere ulaştırmışlar. Huzurlarınızda yarışmamıza katılan tüm tasarımcı arkadaşlarımıza şehrimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum."

ÖDÜL ALAN TASARIMLAR

Birincinin seçilmediği logo yarışmasında ikincilik ve üçüncülük ile mansiyon ödülüne layık görülen tasarımları da açıklayan Taban, "1.000 TL tutarında mansiyon ödülü almaya layık görülen çalışmalar şu şekilde, Kayseri Talas'tan katılan İhsan SARIASLAN, İstanbul Güngören'den katılan Arzu AYBEDİR ve Bursa'dan katılan Karina MUZHDABAEVA. Üçüncülüğe layık görülen çalışmanın sahibi Ankara Sincan'dan katılan Ünsal SATAR 2500 TL tutarında ödül almaya hak kazanırken, İkinciliğe layık görülen çalışmanın sahibi Ankara Çankaya'dan katılan Nurcan TARHAN ise 5000 TL'lik ödülün sahibi oldu. 909 farklı tasarımdan birinciliği seçmediğimiz yarışmamızda sonuç olarak daha önceden belirttiğimiz üzere 5 tasarımı ödül almaya layık gördük. Yarışmamıza ülkemizin dört bir köşesinden katılan, İnegöl'ümüz için emek veren tüm katılımcılarımıza ve jürimize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri İnegöl Talas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title