Haberler

Kuzgun Dizisinin 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam 10. bölümüyle ekranlara geldi. Kuzgun, Dila'nın vurulmasıyla intikam almak için harekete geçer. Kuzgun dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzgun dizisinin 10. bölümünde neler oldu?

Kuzgun dizisi son bölümüyle Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Kahvaltı masasında Füsun ile Kumru, Kuzgun'a büyük şaşkınlık yaşatır. Kuzgun dizisinin 10. bölümünde neler oldu? 11'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Kuzgun dizisi hakkında merak edilenler…

10'UNCU BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Terzi Derviş'in dükkanına gelen Kuzgun Dila'yı da orada görünce şaşkınlığa uğrar. Derviş icazeti aldığını söyler ve Dila'nın ise düğün yemeği için geldiğini belirtir. Yemek zamanı geldiğinde ise Derviş, çifte mutluluklar diler. Dila her ne kadar gerçek bir evlilik olmadığını söylese de Derviş, bu düşünceden vazgeçmeleri gerektiğini ve Behram'a karşı hata yapmamalarını yönünde uyarır. Bu sırada Bora da Bilgin ve Cebeci ailelerine karşı bir plan yapar ve bu planda sadece Dila'nın zarar görmemesi emrini verir.

Kuzgun Dizisinde Neler Oldu?

Kuzgun, evliliği hakkında gözdağı veren Şermin'i sert bir dille uyarır. Bora operasyon için harekete geçer. Şermin ile Kumru aralarında anlaşır ve Kumru'nun acilen gelmesini söyler. Kuzgun, kahvaltı masasında Füsun ile karşılaşınca şaşkınlığa uğrar ve onun orada olmasına izin veremeyeceğini söylese de Füsun karşı çıkar. Bu sırada Kumru'da olayın üzerine gelince ikinci bir şok daha yaşar Kuzgun.

KUZGUN İNTİKAM KARARINDAN VAZGEÇECEK Mİ?

Şermin ile Kumru ayrı odaya geçip görüşeceklerinin söylerler. Bora'nın adamları da kapıda bekleyen korumaları öldürerek içeri girer ve ateş etmeyi sürdürürler. Kuzgun, Kumru'yu ve Dila'yı korumaya çalışırken, Dila kendisini kurşunun önüne atarak vurulur. Olayın şokunu atlan Kuzgun karısını hastaneye yetiştirir ancak perişan olmuştur. Ali, Kuzgun'a yeni gelişmeler olup olmadığını sorar. Karşılığında Bora'nın saldırıyı gerçekleştirdiğini belirtir. Böylelikle Ali'de tarafını seçmek zorundadır. İntikamını almak isteyen Kuzgun'a Dila yanlış şeyler yapmaması gerektiğini söyler. İntikam haberi Behram tarafına ulaşır. Derviş ise bu kararından vazgeçmesi için Kuzgun'u Dila ile vurur. Kuzgun, kararından vazgeçebilmesinin tek yolunun Behram ile yüzleşmek olduğunu söyler.

Kuzgun Dizisinde Neler Oldu?

Kuzgun Dizisinde Neler Oldu?

11. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çarşamba akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Kuzgun dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Bora'nın planladığı saldırı sonucu yaralanan Dila'nın intikamını almaya yemin eden Kuzgun'un ne yapacağı merak konusu oldu.Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bora Füzesi Behram Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title