Haberler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm izle

Güncelleme:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Cumartesi akşamı yayımlanan 6. son bölümde; Yıldız, Gökçe'nin sözleri üzerine gitme kararı almıştı. 2 Ekim'de yeni bölümüyle seyirciyle olacak Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm izle…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde, Kuzey kızları sayesinde aşkının farkına varır. Ancak Yıldız, inadından vazgeçip Kuzey'e karşılık verecek midir? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm fragmanı ve 6. son bölümü haberimizde…

7. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Yeni bölüm fragmanında: İnadından vazgeçmeyen Yıldız karşısında Kuzey, arabanın anahtarını ve Yıldız'ın bavulunu alarak gitmesine engel olur. Üstelik kendisinden habersiz iş çevrilmemesi konusunda hem kızlarını hem de Yıldız'ı uyarır. Feride'nin sevdiği adam ise kapılarına dayanarak Kuzey'e, başkasıyla nişanlı olduğunu açıklar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm izle

Yaşar Yıldız'ın karşısında geçerek, Poyraz ile Kamer'in evleneceğini söyler. Ancak Yıldız, kendisinden önce kimsenin birMollaoğlu ile evlenmesine izin vermeyeceğini haykırır. Öte yandan Kuzey'de böyle bir duruma izin vermez. Ama Yıldız, Kuzey'in babasına gemiyi yaptıktan sonra gideceğini düşünüp kahrolur. Geminin bitmemesi için de Kuzey Yıldızı'nı kaçırır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm izle

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, her fırsatta Kuzey'e olan aşkını gösterse de geçmiş nedeniyle bunu kendine yediremez. Kısa süreliğine düştüğü hapis hayatı sayesinde Kuzey, belki de ilk defa Yıldız için ne ifade ettiğini bu kadar net bir şekilde anlar ve kafası Yıldız konusunda karışmaya başlar. Tüm sorunları hallettikleri sırada Kuzey'ın kızı Gökçe işleri karıştırır. Öncesinde annesinin gönderdiği yüklü bir miktar parayı kabul etmesi aile içerisinde krize neden olsa da annesi ile babasının barışacağını düşünmesi daha büyük sorunlara yol açar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm fragmanı yayımlandı! Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm izle

Kız kardeşlerinin babasının Yıldız'a aşık olduğunu söylemesi üzerine Gökçe, Yıldız'ı uyarır. Yıldız ise her şeyden kendini sorumlu tutarak bavulunu alıp orayı terk edeceği sırada Kuzey onun gitmesine müsaade etmez. Gözlerinde aşk ateşi beliren çift inadını yenip birbirlerine aşklarını itiraf etmekten çekiniyorlar. Yıldız'ın gitmekteki ısrarı üzerine Kuzey kızlarının gözleri önünde Yıldız'a, gitmesini istemediğini söyler. Peki, ardından bir aşk itirafı mı gelecek?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gökçe Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title