Haberler

Kütahyalı Gazeteciler Simav'a Hayran Kaldı

Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın davetlisi olarak aileleri ve çocuklarıyla birlikte 3 günlüğüne Simav'a gelen Kütahyalı gazeteciler Simav ve Eynal Kaplıcalarına hayran kaldı.

Şifalı sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarında konaklayan Kütahyalı gazeteciler son 5 yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçesinin çehresini değiştirmeyi başaran Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı tebrik etti, övgüler yağdırdı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, Kütahya'nın basın duayeni Nuri Sarıışık ve Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere Kütahya il merkezi ve ilçelerinde görev yapan 20 dolayındaki gazetecinin yanı sıra eş ve çocuklarını ilçesinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Eynal Kaplıcalarında düzenlenen toplantıda yaptığı kısa konuşmasında 5 yıllık görev sürecinde basına çok büyük önem verdiklerini söyledi.

Simav'ın Türkiye ve dünyada adının duyulmasında en büyük payın gazetecilere ait olduğunu dile getiren Başkan Karahan, "Sizlerle birlikte değerli eş ve çocuklarınızı ilçemizde ağırlamaktan çok büyük bir keyif aldığımı bilmenizi istiyorum. Üç gün boyunca ilçe merkezimiz ve kaplıcamız da yaptığınız gözlemlerinizi Kütahya'ya döndüğünüzde okuyucularınıza en iyi bir şekilde ulaştıracağınız dan eminim. Bizler hizmet sürecimizde insanımız için hep en iyiyi ve en güzelini yapmaya çalıştık. İlçemizin çok önemli sorunlarını çözmek için sayısız projelere imza attık. Özellikle kanalizasyon, jeotermal enerji ile konut ısıtma, içme suyu, yol, termal turizm ile park ve yeşil alan gibi konularda çok önemli mesafeler aldık. Hizmetlerin en iyisine layık gördüğümüz halkımıza çok daha güzel hizmetlerde bulunmak istiyoruz" dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti ile Simav Belediyesinin Eynal Kaplıcalarında ortaklaşa düzenlediği toplantıya Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur da katıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu toplantıda hizmetlerinden dolayı Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın her türlü takdiri hak ettiğini söyledi. Bu kez gelişinde Simav'ı aldığı hizmetlerden ötürü çok daha gelişmiş bulduklarını ifade eden Başkan Tunçoğlu başarılı çalışmalarının devamı için Başkan Karahan'a Cemiyetin amblemini taşıyan çini tabak hediye ederken, toplantının onur konuğu Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'a da kendisinin yazdığı "Dünya'da ilkler ve Sırlar Kenti Kütahya" isimli kitabını hediye etti.

Toplantıda ayrıca meslekte 60 yılını doldurmuş Nuri Sarıışık ile Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur günün anlam ve özetini belirtir kısa birer konuşma yaptı.

Cemiyet Başkanı İhsan Tunçoğlu başkanlığında eş ve çocuklarıyla birlikte belediye otobüsü ile şehir turu atan Kütahyalı gazeteciler Simav'a hayran kaldı. Kütahyalı gazeteci Mehmet Hatip oğlu, "Kasım Başkana helal olsun. Muhalefette bir başkan olmasına rağmen Simav'a çok şeyler kazandırmış. Özellikle jeotermal konusunda çok başarılı bulduk. İlçenin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her bölgesine jeotermal enerji götürmüş. Hele ilçenin en yüksek kesiminde yer alan 75. Yıl Öğrenci Yurdunun jeotermal enerji ile ısındığına tanık olmamız bizi şaşırttı. Kısıtlı imkanlara rağmen ilçesine kazandırdığı hizmetler yönünden Kütahya Belediyesi Simav'ı örnek almalı diye düşünüyorum. Görüştüğümüz Simavlılar Belediye Başkanı Kasım Karahan'dan son derece memnunlar. Hizmetlerini öve öve bitiremiyorlar" dedi.

450 rakımlı Gölcük Orman İçi Dinlenme Tesislerini de ziyaret eden Kütahyalı gazeteciler ilçeden ayrılmadan önce Eynal Kaplıcalarında hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Abdullah Erdem Cantimur Kasım Karahan Simav Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title