Haberler

Kütahya Gelişim Derneği Sertifika Töreni Düzenledi

Kütahya Gelişim Derneği tarafından organize edilen "İş ve Organizasyon Kursu"nun sertifikaları düzenlenen bir kahvaltı programı ile kursiyerlere verildi.

Kütahya Gelişim Derneği tarafından organize edilen "İş ve Organizasyon Kursu"nun sertifikaları düzenlenen bir kahvaltı programı ile kursiyerlere verildi.

Eskişehir Yolu üzerinde bulunan Sultan Sofrasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Kütahya Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Hacı Şahin, Kütahya'nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla, Kütahya menfaatini düşünen kişilerle dernek çatısı altında bir araya geldiklerini hatırlattı. Şahin konuşmasında şunları söyledi; "Kütahya Gelişim Derneği resmi olarak Mart 2012 tarihinde kuruldu. Derneğin kuruluş amacı, Kütahya'nın tanıtımına, gelişimine yönelik çalışmalar yapmak, projeler geliştirmek. İlimizde 395 tane toplum yararına faaliyetlerde bulunmak üzere kurulmuş dernek vardır. Dernekleri kurulup sadece kağıt üzerinde varlığını devam ettiren kuruluşlar olarak kabul edilirse Kütahya'da yeni bir dernek kurulmasına ihtiyaç yoktu.

Ama biz dernekleri tabela derneği değil kuruluş amacına uygun olarak faaliyet gösteren, çalışan, üreten, topluma artı bir değer katan, örgüt olması gerektiğini bildiğimiz için Kütahya'da böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu hissettik.

Biz diğer dernekler gibi olmayalım istedik. Kütahyalının, Kütahya'da yaşayanların benim bu şehrin kalkınmasına, tanınmasına nasıl bir katkım olur düşüncesinin filizlenmesini istedik. Ülkemizin değişik illerinde Kütahya deyince Kütahya nerede demeden, evet Kütahya çinisi ile meşhur, evet Kütahya üniversitesi ile meşhur, evet Kütahya sanayisi ile meşhur güzel bir ilimiz denilmesini, yani Kütahya'nın markalaşmasına yardımcı olmak istedik. Bu çerçevede yönetim kurulumuz Ankara ya giderek, değişik faaliyetlerde bulunmuştur.

Çalışma Bakanımız Sayın Faruk Çelik Beye derneğimiz Kütahya'mız hakkında bilgi verildi.

Ankara İstanbul, Çorum milletvekilleri ile görüşüldü, İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı ile temaslarda bulunuldu. Ankara'da Filistin Büyükelçiliği, Macaristan Büyükelçiliği, Suudi Arabistan Üniversitesi ziyaret edildi. Filistin Büyükelçiliğinin Van depremzedeleri yararına yapmış olduğu yemek programına dernek olarak katılım yapıldı.

Önümüzdeki günlerde farklı çalışmalarımız olacaktır" dedi.

Derneğin Kütahya faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Şahin, "İlimizdeki faaliyetimiz ise, her şeyin merkezinde insan olması nedeniyle, kalkınmanın motorunun iş olduğu, işin iyi yönetilirse güç olduğu, kötü yönetilirse yük olduğu bilinci ile ilk önce Halk Eğitimi Merkezimizle işbirliği yaparak "İş Organizasyonu Kursu" düzenledik. Biz şunu gayet iyi biliyoruz ki bu eğitime katılan katılımcıların hepsi kendi alanında başarılı arkadaşlarımızdır. Şundan eminim ki bu kısa sürede hepimiz birbirimizin fikirlerinden faydalandık. Birbirimize fikir bazında katkıda bulunduk. Derneğimizin avantajlarından biri de Kütahya'da ilk defa sivil toplum örgütlerine proje hazırlayan Ahmet Yılmaz Beyin ekibi ile yanımızda olması. Ahmet Yılmaz Bey derneğimiz adına iki proje hazırlamıştır. Nisan ayında İçişleri Bakanlığına sunulan "Güçlü Sivil Toplum, Güçlü Demokrasi" konulu projen inşallah mayıs ayı sonunda neticelenecektir. Programımıza katılarak sizler bir defa daha bizleri yalnız bırakmadınız. Sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dernek Başkan Yardımcısı Hacı Şahin, Dernek Başkanı Kamil Uludoğan'ın, Dernek Yönetim kurulu üyeleri Avrupa Birliği Uzmanı Hasan Hüseyin Çakmak'ın, Ankara'da Enerji Bakanlığı Personeli Kamil Gündüz'ün, program nedeni ile Tunus'ta olan Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dr. Muhammed Adil'in mazeretlerinden dolayı törene katılamadıklarını da sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından sertifika takdimine geçildi. Düzenlenen programla kursa katılan; Ahmet Yılmaz, Ali İhsan Nazlı, Asiye Ertürk, Doğan Cebeci, Hacı Şahin, Hasan Bozdemir, Hüseyin Sarı, Hüsnü Ötün, İbrahim Çaylak, İsmail Dündar, Kadir Taşan, Kamil Uludoğan, Mehmet Bal, Muammer Özer, Murat Arık, Nazif Cihan, Nazif Demir, Ömer Bozdemir, Özlem Arık, Serpil Demirkaya, Sevgi Bakırsözer, Süleyman Çimenler, Şaip Ertuğrul, Yakup Gedik, Yasemin Aşıkovalı Çakır, Yusuf Cemal Altıntop, Zehra Sarı, Zehra Zengin, Zekai Arslan, Zeki Bayırcı'ya sertifikaları takdim edildi.

Kütahya Gelişim Derneğince düzenlenen sertifika törenine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emin Sarıkaya, Kiler AVM Genel Müdürü Atakan Tohmas, Pak Çeşme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsa Taşdemir, Büro Memur Sen Kütahya Şube Başkanı Eyüp Akyün, İşadamı Yakup Gedik, Kütahya Gelişim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Doğan, İşadamı Tarık Tanrıkulu, Best Tur işletmecisi Nazif Cihan, Şura Mar İşletmecisi Ramazan Demir, İşadamı Murat Göksu, Mete Grup Firma sahibi Halil Kuru katıldı.

20.05.2012 15: 31: 07

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title