Haberler

Kuşadası'nda 5 Yıldızlı İmza

Kuşadası'na Ramada Otel kurulması için düzenlenen törenle lisans anlaşması imzalandı.

Avrupa'nın en büyük karma tatil ürünleri sağlayıcısı Club La Costa Resorts & Hotels'in, Türk Özyer grubu bünyesindeki Priyen A.Ş. ile birlikte Kuşadası'na beş yıldızlı Ramada Otel yapmak amacıyla başlattığı çalışmalar meyvesini verdi. Türkiye'de 7 oteli bulunan ve dünyanın en büyük otel zinciri olan Whndyham çatısı altındaki Ramada markalı otelin isim hakkı için, Club La Costa ve Özyer Grubunun ortak yatırımı olan Kuşadası International Golf tesisinde imzalar atıldı.

Whndyham Oteller Zinciri Avrupa Koordinatörü Christian Michel, Club La Costa Yönetim Kurulu Başkanı Roy Peires ve Özyer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer tarafından imzalar atıldı. Hilton'un ardından Kuşadası'na bir marka otel daha kazandıran imza törenine Aydın Valisi Kerem Al, TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer, yatırımın gerçekleşmesi için büyük çaba harcayan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, TÜRSAB Kuşadası BYK Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Otelciler Derneği Başkanı Tacettin Özden, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Priyen A.Ş.Genel Müdürü Şükrü Yenilmez, Club La Costa Türkiye Koordinatörü Carole Detheridge, Club La Costa Oteller Genel Müdürü Richard Fletcher, Kuşadası International Golf Genel Müdürü Frerdik Hansson ve çok sayıda davetli katıldı.

Türkiye dahil 7 ülkede toplam 28 tesisi bulunan, dünyanın en büyük ve en yüksek üye sayısına sahip turizm ve tatil şirketi konumundaki Club La Costa ile 5 yıldır Türkiye'de işbirliği içerisinde olduğu Antalya, Fethiye, Bodrum ve Didim'de 3 adet 5 yıldızlı otel ve 2 tatil köyü bulunan Özyer Grubun ortaklaşa yapacağı Ramada Resort Kuşadası projesi için imzalanan lisans anlaşmasının süresiz olduğu, 7 bin 100 otel ve 607 bin oda ile dünyanın en büyük otel zinciri konumundaki Whndyham çatısı altındaki Ramada markasını bir araya getiren lisans anlaşmasının süresiz olduğu öğrenildi.

Özyer Grubu bünyesinde yer alan Priyen A.Ş. ile Club La Costa tarafından Kuşadası Bayraklıdere'deki eski Merit Sunset Otelin bulunduğu yerde yapılması ve 2015 yılında açılması planlanan Ramada Resort Kuşadası otelinin imza töreni, grubun bu yıl içinde faaliyete geçirdiği Kuşadası International Golf tesisinde gerçekleştirildi. Türk-İngiliz ortak girişimi ile faaliyete geçirilecek olan Ramada Resort Kuşadası, Özyer Grup ve dünyanın en büyük tatil şirketlerinden biri olan Club La Costa'nın ortak geliştirdikleri Türkiye'deki üçüncü proje olacak.

Törende konuşma yapan Club La Costa Yönetim Kurulu Başkanı Roy Peirez, bir İngiliz şirketi olarak 1984'te İspanya'da adım attıkları sektörde edindikleri tecrübeyi Kuşadası'na ilk olarak Golf Resort ile taşıdıklarını, Ramada Resort ile Kuşadası'na yeni bir adım attıklarını, yatırımlarını Türkiye'de yapmaktan son derece mutlu olduklarını ve daha pek çok projeye imza atmak istediklerini dile getirdi.

Özyer Grubu çatısı altındaki turizm sektöründeki faaliyetleri hakkında bilgi veren Priyen A.Ş. Genel Müdürü Şükrü Yenilmez ise Club La Costa ile birlikte Apollonium ve Kuşadası Golf Resort'u hayata geçirdiklerini, üçüncü proje olarak RamadaOtel markasını Kuşadası'na kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

6 kıta ve 77 ülkede toplam7 bin 100 otelleri bulunduğunu anlatan Whndyham Oteller Zinciri Avrupa Koordinatörü Christian Michel de konaklama sektöründe küresel lider olduklarını vurgulayarak, Türkiye'deki mevcut yatırım sayılarının 7 olduğunu, ancak pek çoğunun inşaatı başlayan 27 otelin daha önümüzdeki süreçte hizmete gireceğini ve Türkiye'deki otel sayılarının 34'ü bulacağını söyledi.

Türk turizminin dünyada hak ettiği noktaya gelebilmesi için markalaşmanın önemine değinen TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ise ülkelerin ve kentlerin markalaşması için marka konaklama tesislerine ihtiyaç bulunduğunu, Ramada Resort'un Kuşadası'na değer katacağına inandığını söyledi.

Kuşadası'na marka otel kazandırmak için özel çaba harcayan ve Ramada için atılan imzada büyük emeği olan Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün ise daha önce sarf ettiği "Gerekirse yatırımcının önüne kırmızı halı sererim" sözünü hatırlatarak, "Kuşadası hızlı bir yükseliş trendine girdi. Kısa süre içerisinde Hilton'un ardından Ramada markası da Kuşadası'na geldi. Yatırımcı şirketlere Kuşadası adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte Kuşadası'na yeni markaların yatırım yapacağına inanıyorum" dedi.

Sadece Aydın'ın değil Türkiye'nin en önemli en önemli turizm kentlerinden biri olan Kuşadası'nın Ramada gibi bir markayı kazanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Valisi Kerem Al, "Atılan imzaların Kuşadası'na ve ülkemize hayırılı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ise Whndyham Oteller Zinciri Avrupa Koordinatörü Christian Michel, Club La Costa Yönetim Kurulu Başkanı Roy Peires ve Özyer Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Özyer, basın mensupları ve konukların önünde lisans sözleşmesini imzaladı. İmza töreninin ardından yenilen akşam yemeğiyle gece sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Hilton Aydın Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title