Haberler

Kuran Kursları Futsal Turnuvasının Şampiyonu Mevlana Cami

İnegöl Müftülüğünün Yaz Kuran Kursları arasında düzenlediği futsal turnuvasında şampiyon Mevlana Camisi oldu.

Şampiyona kupasını Belediye Başkanı Alinur Aktaş verdi.

İnegöl Müftülüğünün yaz aylarında camilerde düzenlenen yaz kuran kursları arasında düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Futsal Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçı büyük heyecana sahip oldu. Pazartesi günü İnegöl Kapalı Spor Salonunda oynana final maçında Turgutalp Camisini mağlup eden Mevlana Camisi, şampiyon oldu. Turnuvanın ikincisi Turgutalp Camisi olurken, Alanyurt Merkez Cami 3'üncü ve Üçevler Camisi ise 4'üncü olarak turnuvayı tamamladı.

26 TAKIM MÜCADELE ETTİ

26 takımın katılımıyla 9 gün süren turnuvada, toplamda 38 müsabaka gerçekleştirildi. Pazartesi günü oynanan final maçı sonrasında ise kupa töreni düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Müftüsü Kazım Güzel ve Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Çelik de katıldı. Kupa töreninde konuşan Müftü Kazım Güzel, "Burada bedensel bir mücadele sonucunda elde ettiğiniz dereceler gözüküyor. Ama aslında futbol veya diğer bütün oyunlarda yardımlaşma, centilmenlik, dürüstlük ve rekabetin en üst seviyeye çıktığı anda bile dürüst kalabilme gibi manevi erdemleri de kazanma eğitimidir bu. Aslında bu futsal turnuvası ahlaki açıdan size vermiş olduğumuz inanç, ibadet, ahlaki faziletler, sabır, dürüstlük, mertlik, kardeşlik hukuku gibi konuları ne kadar özümsediğinizin de bana göre bir provasıydı. Hepiniz bu provada birinci oldunuz" dedi.

"TÜM TAKIMLARIMIZ ŞAMPİYONDUR"

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise turnuvaya katılan tüm takımların şampiyon olduğunu kaydederek "Şampiyon olamayan takımlarımızı ben biraz üzüntülü görüyorum. Üzülmeye gerek yok. Nihayetinde maç yapılır biri kazanır biri kaybeder. Önemli olan arkadaşlığınızı, kardeşliğinizi kaybetmeyin. Zaten bu turnuvanın amacı camilerde kuran kursu eğitimleri yapılırken aynı zamanda kuran kursları arasında bir rekabet oluşturmak. Dolayısıyla tüm takımlarımız bana göre turnuvanın şampiyonudur. Ben bu turnuvayı düzenleyen Müftülüğümüze ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmalar sonrası sporculara madalya ve kupaları verilirken, ayrıca İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan ödüller de başarılı sporculara takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Turgutalp Alanyurt İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title