Haberler

"Galaktik Tayfa" karakterleri Bursa'da çocuklarla bir araya geldi

Güncelleme:

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Orhaneli ilçesinde çocuklara yönelik "Galaktik Tayfa" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Orhaneli ilçesinde çocuklara yönelik "Galaktik Tayfa" etkinlikleri gerçekleştirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın çocuklara ve ailelerine yönelik daveti üzerine "Rafadan Tayfa" karakterleri, 9 Eylül Meydanı'nda Orhanelili çocuklarla bir araya geldi.

"Milli Teknoloji Hamlesi" gösteri tırında yapılan etkinliğe ilçe merkezinden öğrencilerin yanı sıra Orhaneli Belediyesince çevre kırsal mahallelerden ulaşımları sağlanan çocuklar katıldı.

Çocuklar, hem eğlendikleri hem de öğrendikleri programda Rafadan Tayfa karakterleri Hayri, Kamil, Akın, Mert, Hale ve Sevim'le fotoğraf çektirdi.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, çocuklara çikolata ve pamuk şeker ikram etti.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Aykurt, bu gösterinin ilçedeki çocuklara ilham olabilmesi adına düzenlenmesinde emeği geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'a, Rafadan Tayfa ekibine ve Bursa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Türkiye'de son yıllarda özellikle teknolojik anlamda büyük dönüşüm yaşandığını belirten Aykurt, "Bu bağlamda çocuklarımızın da bu bilgileri harmanlayıp geliştirmeleri çok önemli. Teknoloji çağının çocuklarımız üzerinde hem olumlu hem olumsuz etkileri mevcut. Teknolojinin etkilerini yönetmek ve çocukların sağlıklı bir şekilde teknolojiyi kullanmalarını sağlamak ise bizlerin desteği ve çalışmalarıyla olabilir. Bu tarz bir etkinlikle şehir şehir miniklerimizi ziyaret edip faydalı, öğretici, aynı zamanda onların dikkatini çeken, eğlenceli içerik üreten Bakanlığımıza buradan tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhaneli Bursa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title