Haberler

Korkuteli Mermer İhtisas Osb Yönetimi Belirlendi

Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin (KMİOSB), ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun başkanlığında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti.

Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (KMİOSB), ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun başkanlığında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu ile ATSO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ethem Tayfun Kavukcu, ATSO Meclis Üyeleri Mustafa Karaman, Yusuf Top, Mızrab Cihangir Deniz, İbrahim Emirdar, Eşref Demirörs, Raşit Tabaklar, Özkan Işıldar ile Murat Ülger katıldılar.

Toplantıda, Korkuteli Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin Müteşebbis Heyeti Başkanı, Başkan Vekili, KMİOSB Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu asil ve yedek üyeleri seçimi yapıldı.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun Müteşebbis Heyet Başkanı seçildiği toplantıda, Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliğine ATSO Başkanı Davut Çetin seçildi. Yönetim Kurulu ise Davut Çetin, Mustafa İssi, Ömer Dinç, Eşref Demirörs, Mızrab Cihangir Deniz'den oluştu. Denetim Kurulu'na Tayfun Ethem Kavukcu ve İbrahim Emirdar seçildi.

Müteşebbis Heyet Toplantısı'nın akabinde, Yönetim Kurulu kendi içerisinde yaptığı seçim ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Davut Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne de Mustafa İssi'yi seçti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Münir Karaloğlu Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title