Haberler

Kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti tuttu! 48 bin yıldır uyuyan virüs uyandı

Güncelleme:

Tahminleri ile tüm dünyanın tanıdığı kör kahin Baba Vanga'nın 2022 yılı için ortaya attığı bir iddia daha gerçek oldu. Sibirya'da 48 bin 500 yıl öncesine ait donmuş virüs, buzulların erimesiyle yeniden ortaya çıktı. Kahin'in 2022 içinde böyle bir virüsün ortaya çıkacağını öne sürmüştü.

Tahminleri ile dünyaya damga vuran Baba Vanga, takipçilerinin çoğu tarafından 16. yüzyıl kahini Nostradamus ile eş kabul ediliyor. 1911 doğumlu Bulgar mistik Vangeliya Pandeva Gushterova, bu kez 2022 kehanetiyle gündemde.

SON KEHANETİ GERÇEK OLDU

Daha önce birçok olayı ve gelişmeyi önceden bilen Baba Vanga, yeni bir felaketin sinyalini yıllar önce vermişti. Baba Vanga, Sibirya'da ölümcül bir virüsün keşfedileceği kehanetinde bulunmuştu. Donmuş bir alanda gizli duran ölümcül virüsün, küresel ısınmayla birlikte ortaya çıkacağı kaydedildi. Virüsün yayılacağı ve hızla kontrolden çıkacağı da öngörüleri arasındaydı. Kahin'in bu kehaneti geçtiğimiz günlerde bilimsel araştırmayla gerçekleşti.

Kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti tuttu! 48 bin yıldır uyuyan virüs uyandı

48 BİN 500 YILLIK VİRÜS UYANDI

Sibirya'da araştırmalarına hız veren bilim insanları Sibirya'nın permafrostlarında korkutucu gerçekle karşılaştı. On binlerce yıl önceye ait bir virüsün yeniden ortaya çıktığı görüldü. Sibriya'da ortaya çıkan virüsün 48 bin 500 yıl donmuş halde uyuduktan sonra yeniden ortaya çıktığı kaydedildi. Uzmanlar yıllar öncesinden gelen virüslerin yeni bir pandemi oluşturma tehlikesine dikkat çekti.

Kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti tuttu! 48 bin yıldır uyuyan virüs uyandı

ŞİMDİLİK İNSANLAR İÇİN TEHLİKE OLUŞTURMUYOR

Fransa'daki Aix-Marseille Üniversitesi'nden virolog Jean-Michel Claverie, New Scientist'e "48.500 yıl bir dünya rekoru" dedi. Pandoravirus yedoma adı verilen virüsün, pithovirüsten sonra bilinen ikinci büyük virüs olduğu söylendi. Pandoravirüs, bir mikrometre uzunluğunda ve 0,5 mikrometre genişliğinde. Bilim insanları virüsün şimdilik amipler olarak bilinen tek hücreli organizmaları enfekte edebileceğini, bitkileri veya hayvanlara bulaşmayacağını söyledi.

Kör Kahin Baba Vanga'nın 2022 kehaneti tuttu! 48 bin yıldır uyuyan virüs uyandı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Baba Vanga Sibirya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

Onemli Degil:

Planlanan projeleri insanlara bu olen kadin uzerinden haber veriyor olabilirler...

27
4
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

kör olmak gözlerinin görmemesi değildir kör olmak gerçekleri görmemek görmezden gelmek inkar etmek riya içinde olmaktır eğer bu toplumun büyük kısmına sirayet etmişse o toplumun felakete sürüklenmesi kaçınılmazdır kendilerini bir kişinin iradesine ancak iradesiz insanlar teslim eder

25
5
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Ne kadar çok kehanete ihtiyacı var insanların, şaşırmamak elde değil. Sanki söyledikleri çıksa veya çıkmasa ne olacak ona göre mi yaşayacak insanlar?

18
2
yanıtYanıtla
hasan:

kör olmasa ne yapardık bilmem

16
2
yanıtYanıtla
Mustafa Levent:

iyi ve tutturma olasılığı yüksek bir kahin olmak istiyorsanız Tevfik Uyar'ın "İyi Kehânet Yapma Rehberi"nden faydalanabiliriz. Bu yöntemler ile Baba Vanga'dan çok daha iyi bir kahin olabilirsiniz

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title