Haberler

Konyaaltı Belediyesi 2016 Yılında 10 Yeni Projeyi Hayata Geçirecek

Konyaaltı Belediyesi tarafından 2016 yılında hayata geçirilecek olan 10 projenin ihale hazırlıkları büyük ölçüde tamamladığı, Kültür Merkezi’nden Kongre ve Fuar Merkezi’ne muhtar evlerinden, kapalı semt pazarı yerlerine kadar pek çok proje için start verildiği bildirildi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından 2016 yılında hayata geçirilecek olan 10 projenin ihale hazırlıkları büyük ölçüde tamamladığı, Kültür Merkezi'nden Kongre ve Fuar Merkezi'ne muhtar evlerinden, kapalı semt pazarı yerlerine kadar pek çok proje için start verildiği bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Kültür Merkezi'nin 2016 yılı Ocak ayı sonunda tamamlanacağını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, aynı yıl içinde Kongre ve Fuar Merkezi, muhtar evleri, kapalı semt pazarı yerleri, kırsal bölgelerde düşünelen düğün ve sosyal tesis alanları gibi 10 proje için ihale hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladıklarını söyledi.

Düğün, nikah ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir sosyal tesis projesi hazırladıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Bahtılı'da iki, Karetepe, Hacısekiler ve Doyran Mahalleleri'yle toplam 5 ayrı noktada bu projenin hayata geçirileceğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Karatepe Mahallesi'nde yaptığı ziyaretinde "Kendimi ana ocağında hissediyorum" diyen Başkan Muhittin Böcek, "30 Mart 2014 tarihi itibariyle mahalle statüsüne geçen Karatepe, Bahtılı, Hacısekiler ve Doyran'da düğün, nişan ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir alan inşa edeceğiz" şeklinde konuştu. Proje içerisinde düğün salonu yanı sıra jimnastik spor aletlerin de yer aldığı modern parklar yer alıyor. Başkan Böcek, Çamlıbel, Dağ, Kır, Gökçam gibi mahallelere de hizmet edecek olan bu projenin 2016 yılı içinde ihale edilip aynı yıl içinde de hizmete açılacağını kaydetti.

KÜLTÜR, FUAR VE KONGRE MERKEZLERİ

Geçtiğimiz aylarda ihale edilen ve yapımı hızla devam eden Kültür Merkezi, Gürsu Mahallesi'nde hizmete açılacak. Başkan Muhittin Böcek, bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen Kültür Merkezi'nin 2016 yılı Ocak ayı sonunda hizmete açılacağını bildirdi. Bununla birlikte Pınarbaşı Mahallesi'nde 7 bin 850 metrekare alan üzerine de Kongre ve Fuar Merkezi yapacaklarını söyledi. Bu projenin ihalesinin ise 2016 yılında gerçekleştirileceğini kaydetti.

KAPALI SEMT PAZARLARI VE MUHTAR EVLERİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Öğretmenevleri Mahallesi'nde 2 bin 800 metrekare alan üzerine Kapalı Semt Pazarı yapacaklarını kaydetti. Konyaaltı'nda kapalı semt pazar yerlerinin son derece modern ve güvenli olduğuna dikkat çeken Başkan Böcek, Öğretmenevleri Mahalle sakinlerine 2016 yılı içinde kapalı pazar yeri kazandıracaklarını söyledi. Bunun yanı sıra Liman Mahallesi'nde Salı günleri kurulan Kapalı Pazar Yeri'ni de yıkıp modernize edeceklerini ifade eden Muhittin Böcek, yine bu projenin de gelecek yıl içinde tamamlanacağını bildirdi. Geçtiğimiz aylarda 2. etap çalışmalarıyla 52 bin 624 metrekare olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nı 10 bin metrekare daha genişlettiklerini dile getiren Başkan Böcek, bu park içinde yer alan anfi tiyatroyu da 3 bin kişi kapasiteye çıkaracaklarını kaydetti. Bununla birlikte Liman, Siteler ve Arapsuyu Mahalleleri'ne de ki muhtar evlerini de 2016 yılı içinde yenileceklerini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, Kongre ve Fuar Merkezi dışındaki diğer tüm projelerin 2016 yılı içinde tamamlanıp hizmete açılacağını sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Hacısekiler Konyaaltı Doyran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title