Haberler

Köktaş: "Samsun Sanayi ve Ticaret Noktasında Önemli Aşamalar Kaydetti"

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım, Kavak ve Ladik ilçelerinde sanayici, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlarla biraya geldi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım, Kavak ve Ladik ilçelerinde sanayici, iş adamları, esnaflar ve vatandaşlarla biraya geldi.

İlk olarak "Gençli Buluşması" adı altında Ladikli gençlerle de bir araya gelen Milletvekili Fuat Köktaş, bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Türkiye ne zaman ayağa kalksa, koşmaya başlasa, birileri tarafından aşağı çekilmeye çalışıldığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Tarih boyunca ülkemiz de ne zaman işler yolunda gitmeye başlasa bazı şer odakları tarafından algı operasyonları, bir takım oyunlarla Türkiye'nin önüne engeller koyuldu" dedi.

Samsun'un sanayi ve ticaret noktasında önemli aşamalar kaydettiğinin altını çizen Milletvekili Köktaş, "Samsun önemli mesafeler kaydetti ama yeterli değil. Hedeflerimiz var, bu hedefler doğrultusunda ihracatı artıracak yolları inşallah birlikte bulacağız. Sizlerle 7 Haziran seçimleri öncesinde ve sonrasında da bir araya geldik. O zamanda ülkemizin güven ve istikrarı için tek başına güçlü bir iktidarın önemine değinmiştik. Fakat 7 Haziran da ortaya öyle bir tablo çıkmadı. O günde söyledik, bugün yine söylüyoruz halkımızın verdiği karara her zaman saygılıyız. 7 Haziran sonrası yaşanan süreci siz de yakından gördünüz. O süreçte ülkemize ve milletimize olan sorumluluğumuzu bilerek hükümet kurma çalışmalarımızı sürdürdük. Bir partinin genel başkanı ise bu sorumluluktan kaçarak her şeye 'hayır' dedi. İşte bir ülkede huzur ve güven ortamı yoksa ekonominin ve ticaretin iyi gitmesi söz konusu değildir. Bunun için iş dünyası için istikrar önemlidir. İnşallah içinde bulunduğumuz bu günleri hep birlikte aşacağız. Biz bu zamana kadar ne yaptıysak milletimiz için yaptık. Bundan sonra da ne yapacaksak milletimizle birlikte yapacağız" diye konuştu.

Türkiye'nin 2023 yılı hedeflerine değinen Köktaş, "Hedefimiz 500 milyar dolar ihracat, kişi başı 20 bin doların üzerinde milli gelir, iki trilyon dolar gayrisafi milli hasıla bütçesi olan bir Türkiye. Bunlar kesinlikle hayal değil. Yeter ki enerji yatırımlarını tamamlayalım. Yapmadığımız tek işimiz enerji yatırımıdır. Her yıl 60 milyar dolar enerjiye veriyoruz. Bunu yaptığımızda fabrikalara 15-16 centten verilen enerji 5-6 cente inecektir. İşte o zaman iş adamlarımız dünyadaki sektörlerle rekabet edebilecek. Ülkemizin üzerinde yıllarca oyunlar oynandı ve oynanmaya devam ediyor. Bizim her alanda gelişmemiz birilerini rahatsız ediyor. Bu bizimle olan, bölgemizle alakalı işlerde de oldu. Oturdular, kararı aldılar, Türkiye'ye tebliğ ettiler. Şimdi ise Türkiye masadaki yerini aldı ve karar veriyor. Türkiye'nin gücünden maalesef birileri rahatsız oluyor ve istikrarı ve güveni zedelemek için terörle ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. Bu oyunu bozacak olan yine biziz. Türkiye'nin geleceği güçlü ve tek başına bir iktidara bağlıdır. İnşallah 1 Kasım seçiminden sonra güçlü bir iktidarla Türkiye yoluna emin adımlarla gidecek. Allah birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

Milletvekili Köktaş'ın ilçe programlarına AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Adem Bektaş, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, iş adamları, ilçe teşkilat üyelerini ve vatandaşlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fuat Köktaş Ak Parti Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title