Haberler

Kış Dönemi Gençlik Kampı Başladı

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kış Dönemi Gençlik Kampı için 90 öğrenciyi Antalya'ya yolladı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kış Dönemi Gençlik Kampı için 90 öğrenciyi Antalya'ya yolladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen '5 Yıldızlı Otelde 5 Yıldızlı Kamp' projesi kapsamında Antalya'nın Kemer İlçesi'ne gönderilen 30 erkek ve 30 bayan öğrenciden oluşan kafile bir hafta boyunca kamp yapacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlere yönelik birçok etkinliğin yanı sıra güzel bir etkinliği daha yapmanın mutluluğu içinde olduğunu belirterek, "Bugün '5 Yıldızlı Otelde 5 Yıldızlı Kış Kampı' programımızın kafilesini 30 bayan ve 30 erkek olmak üzere Antalya'ya uğurladık. Tabi bu organizasyonlar özellikle lise ve üniversitede okuyan öğrencilerimizin yeni yerler görmeleri, yeni dostluklar edinmeleri ve en önemlisi de önyargılardan uzak kendi akranlarıyla bazı paylaşmalara vesile olacak. Yolladığımız arkadaşlar Antalya'nın Kemer İlçesi'nde yapılacak 5 yıldızlı otelde ülkenin her yerinden birçok akranlarıyla yeni arkadaşlıklar kuracaklar ve Gaziantep'i anlatacaklar. Diğer illerin tarihi, turistik ve önemli değerlerini, fikir alışverişleri gerçekleştirecekler. Bakanlığımız adına yapılan bu projeyi il olarak çok önemsiyoruz. Her türlü donanımı hazır olan bir taşıma firmasıyla genç arkadaşlarımızı uğurladık. Ben buradan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü olarak gençlik merkezlerimizin yaptığı tüm organizasyonlara Gazianteplileri, kendini genç hisseden herkesi davet ediyorum. Gençlik merkezlerimizi ziyaret etsinler. Aktivitelerimizin, kurslarımızın içerisinde yer alsınlar. Düzenlediğimiz bu organizasyona çocuklarını gönderen ailelere teşekkür ediyorum. Onlar bizim emanetimiz. Öğrenci arkadaşlarımız kampın sonunda çok daha dinlenmiş olarak eğitim öğrenim hayatlarına devam edeceklerdir" dedi.

Kampa katılacak öğrencilerden Merve Çiçek ise, projeden duyduğu memnuniyeti diye getirerek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün biz gençlere yapmış olduğu bu projeye bütçe ayırması çok güzel bir gelişme oldu. Bu yüzden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan'a, Bekir Bilen'e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün gideceğimiz olan kamp bizim için çok büyük bir gelişme olacak. 5 yıldızlı bir otelde spor kampı yapacağız. Biz gençlerin hem dinlenmesi hem de kültürel anlamda gelişmesi, değişik insanlarla bir arada sohbet edebilmesi, farklı fikirleri tartışabilmek adına çok çok iyi bir proje" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yahya Şahan Gaziantep Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title