Haberler

Kırkıncı Hoca Antakya'da Sevenleriyle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Kanaat önderlerinden Mehmet Kırkıncı Hoca Antakya'da Habib-i Neccar Kültür Eğitim Vakfı'nı ziyaret etti.

Habib-i Neccar Kültür Eğitim Vakfı yöneticileri ve üyeleri ile Vakıf Merkezinde bir araya gelen Mehmet Kırkıncı Hoca, burada sevenleri ile bir süre sohbet etti.

Ziyaret sırasında, Habib-i Neccar Kültür Eğitim Vakfı Başkanı İsmail Bayraktaroglu, Vakıf Yönetim Kurulu Üyeler, Vakıf Üyeler, merkezden ve çevre beldelerden gelen Kırkıncı Hoca sevenleri hazır bulundular.

Mehmet Kırkıncı Hoca, Vakıf Merkeziniz çarşıya ve esnafa çok yakın. Bu çok güzel ancak, burada yaşanan yoğun araç trafiği Vakıf'a ulaşmayı ve buradaki etkinliklere katılmayı zorlaştıracaktır" dedi.

Vakıf Başkanı İsmail Bayraktaroglu'da yaptığı açıklamada yaşanan bu trafik sorununun ve yarattığı sıkıntının farkında olduklarını belirterek, önümüzdeki ay içinde Vakfı yeni adresine taşıyacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Bayraktaroğlu, yeni vakıf binasının otogar ilerisinde Karaksı (Karlısu) yönünde olduğunu belirterek, Ramazan ayında teravih namazı kılınabilir hale geleceğini söyledi.

Vakıf Baskanı Bayraktaroglu ayrıca Kur'an kursu ve yaz etkinlikleri kapsamında orta okul çağındaki öğrencilerin yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini hedefleyen etkinlikler düzenlediklerini belirterek, "Bu yaz etkinliklerimize çok büyük talep var.

Başvurular beklentimizden 10 kat daha fazla oldu. Vakıf olarak bu taleplerin tamamına cevap veremedik" dedi.

Mehmet Kırkıncı Hoca'da yaptığı konuşmada, son zamanlarda Kur'an ve iman eğitimlerine ailelerin ciddi bir yönelişi olduğunu dikkat çekerek, "Bunu sevdirerek, başarıya ulaşan vakıf ve derneklerin faaliyetlerini arttırmalarını yürekten destekliyoruz.

En son 10 yıl önce geldiğim Antakya'nın çok daha güzelleştiğini gördüm. Daha geniş bir zaman diliminde Antakya'ya gelmeyi ve şehrin güzelliklerini doyasıya zevk etmeyi ümit ediyorum" dedi.

Kırkıncı hoca, sevenleriyle hoş bir sohbetin ardından Vakıf'tan ayrıldı.

Kırkıncı Hoca daha sonra, G.Antep Belediyesi'nin özel davetlisi ve konuşmacısı olarak davet edildiği Gaziantep'e gitmek üzere Hatay'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kırkıncı Antakya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title