Haberler

Kilis'te 2 bin genç üniversiteden mezun oldu

Güncelleme:

Kilis'te 2 bin genç üniversiteden mezun oldu Kilis 7 Aralık Üniversitesinde 2021-2022 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Kilis'te 2 bin genç üniversiteden mezun oldu

KİLİS - Kilis 7 Aralık Üniversitesinde 2021-2022 yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Törende bu dönem 2 bin öğrenci keplerini fırlatarak mezuniyet sevincini yaşadı.

7 Aralık Üniversitesi mezuniyet Kütüphane ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Müzik dinletisinden sonra Üniversitede birincisi Ümmü Gülsüm Şahin, mezuniyet konuşması yaptı.

7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Üniversitenin 15'inci kuruluş yıl dönümüne mezuniyet denetimine denk geldiğini katılanlara teşekkür ettiğini ifade ederek, "Üniversitemiz 15 yıl önce kuruldu ama, 35 yıllık bir geçmişi var. Çok sayıda insanın gayretleri ve vizyoner düşüncesiyle Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu olarak 35 yıl önce Gaziantep'e bağlı iken kurularak üniversite serüvenimiz başladı. O günden beri her geçen gün büyüyen bir üniversiteyiz. Şuan 8 fakülte, 4 meslek yüksek okulu, 2 yüksek okul, 14 araştırma merkezi çok sayıda tesis, kütüphaneler, 1200 kişilik konferans salonu, 3 kampüs bulunuyor. Üniversitemizin 2007 yılında kurulması kararı veren, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere yüksek oku, fakülte yapan Kilisli hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Karacoşkun, 2 bin öğrencinin bu dönem mezun olduğunu sözlerine ekledi.

Daha sonra Fakülte ve meslek yüksek okullarında dereceye girenlere ödüller verildi. 15'inci üniversitenin kuruluşunda dereceye giren spor takımlarına hediyeler, Kilis Valisi Recep Soytürk, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İsmail Sezgin ile protokol üyeleri tarafından verildi. Üniversite birincisi Ümmü Gülsüm Şahin, Kütüğe plaket çaktıktan sonra öğrencilerin kep atmasıyla program sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümmü Gülsüm Aralık Kilis Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title