Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Hangi CHP'li Başkan İçin "Başarısız" Dediği Belli Oldu

Güncelleme:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Parti Meclisi'nde Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu için "Başarısız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adaylarını belirlemek için Parti Meclisi'ni (PM) topladı. 18 saat süren toplantıda bazı isimlerin üstü çizildi.

"BENİM GÖZÜMDE BAŞARISIZ"

Gazete Duvar'da yer alan habere göre; PM'de en çok tartışma yaratan ilçe belediyesi Kadıköy oldu. Mevcut belediye başkanı Aykurt Nuhoğlu yerine Şerdil Dara Odabaşı'nın aday gösterilmek istenmesine tepki gösteren bazı üyeler, Nuhoğlu'nun başarılı, dürüst, şeffaf bir yönetim sergilediğini söyledi. Edinilen bilgiye göre Nuhoğlu ile ilgili "Birçok proje yapıyor, ama kasasında para da olan tek belediye" yorumuna Genel Başkan Kılıçdaroğlu, "Kasasında parası varsa demek harcamıyor. Yeterli proje üretmiyor. Benim gözümde başarısız." karşılığını verdi.

Kılıçdaroğlu'nun Hangi CHP'li Başkan İçin 'Başarısız' Dediği Belli OlduAykurt Nuhoğlu

"YORUMU DOĞRU DEĞİL"

Nuhoğlu'nun karşısında Odabaşı'na oy veren bir PM üyesi ise, "Belediye başkanlarının 'başarısız' diye değiştiği yorumu doğru değil. Burada 'daha iyisi olabilir' diye değişim yaşandı. Kadıköy çok özellikli bir yer. Daha fazlası elbette yapılabilir. Genel başkan da bunu ifade etti" dedi. Ancak bu karar bazı PM üyelerince, "En şaibeliler aday gösterildi, dürüstler engellendi. Şaibeye selam yola devam" eleştirisine neden oldu.

Kılıçdaroğlu'nun Hangi CHP'li Başkan İçin 'Başarısız' Dediği Belli OlduCHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu

CHP'NİN İSTANBUL ADAYLARI

CHP Parti Meclisi'nin tamamlanmasının ardından, İstanbul'un 39 ilçesinden 29'unda belediye başkan adayları belli oldu. Kadıköy'de Aykurt Nuhoğlu'nun yerine Şerdil Dara Odabaşı aday gösterildi.

İşte CHP'nin İstanbul adayları;

Adalar : Erdem Gül

Ataşehir : Battal İlgezdi

Avcılar : Hüseyin Aksu

Bahçelievler : Mehmet Ali Özkan

Bakırköy : Bülent Kerimoğlu

Başakşehir : Abdulhadi Akmugan

Bayrampaşa : Remzi Albayrak

Beşiktaş : Rıza Akpolat

Beykoz : Coşkun Tosun

Büyükçekmece : Hasan Akgün

Çatalca : Cem Kara

Çekmeköy : Seyfettin Yıldırım

Esenyurt : Kemal Deniz Bozkurt

Fatih : Soner Özimer

Gaziosmanpaşa : Erkan Kaya

Güngören : İsmet Yaşar

Kadıköy : Şerdil Dara Odabaşı

Kartal : Gökhan Yüksel

Pendik : Mehmet Salih Usta

Sancaktepe : Özgen Nama

Silivri : Özcan Işılar

Sultanbeyli : Ayhan Koç

Sultangazi : Halil Bozkurt

Şile : Ali Secaattin Güney

Şişli : Fidan Aslan Eroğlu

Tuzla : Salim Gürsoy

Ümraniye : Cafer Aktürk

Üsküdar : Ahmet Kılıç

Zeytinburnu : Adil Emecan

Eyüp Sultan : Emel Bilenoğlu

Sarıyer : Şükrü Genç

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Aykurt Nuhoğlu Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title