Haberler

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kayseri'de yaşanan terör saldırısını kınadı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Kayseri'de yaşanan terör saldırısını kınadı.

Yüksel, mesajında, saldırıyla Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmanın hedeflendiğini belirtti.

Saldırının haince ve sinsice olduğunu aktaran Yüksel, şunları kaydetti:

"İnsanlık onuruna, şerefine ve haysiyetine sığmayan, savunmasız insanlara kahpece kurulan tuzak ile Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısı neticesinde hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları kederli ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Dünya var olduğu sürece de bu asil milletin kahraman evlatlarınca hak ettikleri cevabı her daim alacaklardır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan terör örgütlerine karşı, milletin milli seferberlik ruhu içerisinde, hep birlikte kararlılıkla mücadele etmesi gerektiğini belirtti. Dolayısı ile bizlere düşen görev Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği üzere, bir ve beraber olarak, seferber olmak, teröre karşı topyekun mücadele etmektir. Milletimizin başı sağolsun."

Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Günay

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı dolayısıyla kınama mesajı yayımladı.

Günay mesajında, yapılan saldırıyı lanetlediğini belirterek, terörden medet umanların amaçlarına asla ulaşamayacağını belirtti.

Saldırıyla Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin hedef aldığını aktaran Günay, şunları kaydetti:

"Terör kalleş ve çirkin yüzünü bir kez daha Kayseri'de ortaya çıkardı. Alçakça, haince yapılan saldırı hepimizin ciğerini yakmıştır. Acımız kelimelerle tarif edilemez. Ülke olarak hep beraber bu çirkinliklerin ve aşağılık saldırıların karşısında duracağız. Vicdanlar, terörden medet umanların insanlık dışı saldırılarını affetmeyecektir. Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzurunu hedef alan bu tür hain saldırılar karşısında, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde sonuna kadar dimdik duracaktır. Devletimizin bu acılara sebep olanlardan hesap soracağına inancımız ise tamdır. Bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Cüneyt Yüksel AK Parti Tekirdağ Kayseri Güncel Haberler

title