Haberler

Karacan, Stk'larla Bir Araya Geldi

Karacan, STK'larla bir araya geldi Karacan, "2019 için bizlere vereceğiniz görevler, Bu ülkenin gelişmesi için önemli"ZONGULDAK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Zonguldak ziyaretinde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Karacan, STK'larla bir araya geldi

Karacan, "2019 için bizlere vereceğiniz görevler, Bu ülkenin gelişmesi için önemli"

ZONGULDAK - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Zonguldak ziyaretinde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Zonguldak ziyaretinde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Dedeman Otelde gerçekleştirilen "STK Buluşmaları 67" adlı toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar'ın yanı sıra İl Başkanı Zeki Tosun, ilçe ve belde başkanları, STK temsilcileri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, STK'lar ile istişarelerde bulunmak için geldiklerini ifade etti. Bu ülkenin gelişmesi ve Türkiye'nin layık olduğu yere gelebilmesi için fikir ve düşüncelerin önemli olduğunu belirten Karacan, "Sivil toplum kuruluşlarımızın çok değerli başkanları. Çok değerli Zonguldak'a gönül veren, Zonguldak için gecesini gündüzüne birbirine katan değerli yöneticilerimiz. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün Zonguldak'a unutmayacağım. Çünkü sivil toplum kuruluşlarından gelen bir kardeşiniz olarak ilk defa bir toplantıya geç kaldım. Öncelik de hakkınızı helal edin. Bu şehre emek veren Yaşar Tetiker ağabeyin cenazesine gelemedim. Bu sebeple Karadeniz Ereğli'ye gittik hem ailesine baş sağlığı diledik hem odaya taziyelerimiz ilettik. Onun için geç kaldık hepinizden özür diliyorum. İnşallah güzel hizmetlere vesile oluruz. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın sizlere selamını getirdim. Bugün burada sizlerle istişare etmek için bulunuyorum. Sizlere dinlemek için buradayız. Sizin fikirlerinizi alıp Ankara'dan yine sizlere, zaten vekillerimiz burada Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar burada diğer vekilimiz Hüseyin Özbakır'ın sizlere selamları var kendisi Ankara'da toplantıda. Biz sizleri dinlemeye geldik. Arkadaşlarımız Biraz sonra size kağıt dağıtacaklar lütfen Zonguldak için düşünceleriniz, 2019 için bizlere vereceğiniz görevler. Bu ülkenin gelişmesi için Türkiye'nin layık olduğu yere gelebilmesi için fikirleriniz varsa hem Zonguldak için bize vereceğiniz bir görev olur bir ödev olur biz bunları derleyip toparlayıp Sayın Başbakanımıza sunacağız ve cumhurbaşkanımıza da arz edeceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından programda STK'lar görüş ve önerileri dinlenirken program basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Faruk Çaturoğlu Harun Karacan Zonguldak Ak Parti Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title