Haberler

Kahramanmaraş Piazza'dan Bayram İndirimleri

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bayram fırsatları, AVM ziyaretçilerine alışveriş şenliği yaşatıyor.

Şu sıralar Piazza'ya gelenler, bayrama özel cazip indirimlerin yanı sıra, kampanyalar, çekilişler ve sürpriz hediyeler sayesinde bütçelerini koruyarak bayram sevincini erken yaşıyor.

Modern kadının yaşam tarzına ilham veren İpekyol, büyük sezon indirimi yaparken Mango Kids yüzde 70'e varan indirimlerle ziyaretçilerini bekliyor. Ayakkabı şıklığının adresi Bambi, tüm ürünlerde yüzde 70 indirim, 200 TL ve üzeri alışverişlerde ekstra yüzde 15 indirim uyguluyor. İnci yüzde 70, NineWest yüzde 50 artı yüzde 20, Hotiç net yüzde 60 indirimle ayak sağlığını düşünenlerin öncelikli tercihlerini oluşturuyor.

Derimod ayakkabıda yüzde 50 indirimin yanı sıra 2'nci üründe ekstra yüzde 50 indirimle müşterilerini karşılıyor. Fabrika, kadın ürünlerinde fiyatın yarısı ile şenliğe katılıyor. Colin's, United Colors Of Benetton, Avva, Dagi, FLO, BG Store, Armine, LTB, Piserro, Karaca, S&D, Perspective, Tommy Hilfiger, Twist, Sabri Özel, Joker, Park Bravo ve D'S Damat, tüm ürünlerde etiketi yarıya düşürmüş durumda. Tergan, Batik ise yüzde 70 indirim yapıyor.

Defacto, 1 alana 1 bedava fırsatıyla alışverişi cazip hale getiriyor. Kadınların vazgeçilmez iç giyim markası Penti, seçili ürünlerde yüzde 50 indirim ve 3 al 2 öde fırsatları sunuyor. Göz sağlığının ve şıklığının adresi Opmar Optik, güneş gözlüklerinde peşin fiyatına yüzde 50'ye varan indirim ve artı 5 taksit imkanı sunuyor. Alya Optik ise tüm güneş gözlüklerinde yüzde 50'ye varan indirimle bütçesini korumak isteyenlere hitap ediyor.

Kiğılı, yüzde 60 indirim kampanyası uygularken, erkeği en iyi yansıtan ürünler ve dikkat çekici modelleriyle yeni sezonda göz alan Altınyıldız ise takım elbise, pantolon, gömlek, kravat, kemer ve çoraptan oluşan tepeden tırnağa şıklığı 399,99 TL'ye sunuyor. 2 takım elbise, 2 gömlek, 2 T-Shirt ve 2 kravatı 599,99 TL'den etiketleyen Altınyıldız, erkeklere sevindiriyor. Rahat giyinmeyi tercih eden sportif erkeklerin markası Loft ise "1 Loft Yetmez" sloganı ile 2. ürüne yüzde 50 indirim uyguluyor. Fenerium, 2013-2014 Adidas maç malzemeleri ve tüm A takım ürünlerinde yüzde 25, Lee Cooper ise yüzde 55'e varan indirimle cazip alışverişi taçlandırıyor.

Sarar, kadın koleksiyonunda yüzde 40 indirim ve Sarar kar öztael her 100 TL'lik alışverişe 70 TL hediye ederken, Levi's, "Yaz menüsü" ile 1. ürüne yüzde 10, ikinci ürüne yüzde 20, üçüncü ürüne yüzde 30 net indirim yapıyor. Greyder ve Ramsey, yüzde 40'a varan indirimle ziyaretçilerini bekliyor. Kemal Tanca ve Aziz Bebe yüzde 50'ye varan indirimler sunuyor. Marjinal tasarımlarıyla dikkat çeken Matrak shop ise 2 alana 1, 3 alana 2 bedava kampanyasının yanı sıra 50 TL ve üzeri her alışverişe kupa bardak hediye ediyor.

Centone'de bayrama özel büyük kampanya ile takım elbise, gömlek, kravat, kemer 199,00 TL'den satışa sunuluyor. Süvari de takım elbise, gömlek, kravattan oluşan üçlüyü 199,90 TL, blazer ceket, gömlek ve pantolondan oluşan üçlüyü de yine 199,90 TL'den satışa sunuyor. Erkek gömleğine yeni bir soluk getiren Tudors ise gömlek şıklığını 19,90 TL ile yaşatıyor. Hatemoğlu, yüzde 30, 40, 50 indirim fırsatı ile ziyaretçilerini bekliyor.

"En özel an, yaşadığınız an" sloganıyla sofra şıklığını yakalamak isteyenlerin markası Karaca, yüzde 70'e varan indirimlerle ziyaretçilerini bekliyor. Sofra sanatının öncüsü Hisar, 1 alana 1 bedava kampanyası ve 120 parçalık Hisar fırsat setinde 1.750 TL etiket fiyatıyla mutfak dostlarına hitap ediyor. Esse, kırmızı etiketli ürünlerde yüzde 50, 2'nci ürüne ekstra yüzde 50 indirim, Bernardo ise tencere ve tavalarda yarı fiyatına kampanyası uyguluyor. Ev şıklığının vazgeçilmez markası Madame Coco tüm ürünlerde yüzde 50 artı yüze 20 indirim fırsatı sunuyor. Yatak anlayışını yeniden yapılandıran Bed Line, yatak seti alana büyük yastıkta yüzde 50 indirim uyguluyor. Chakra ise yüzde 20 ve 30 indirim fırsatları ile alışveriş şenliğine katılıyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kahramanmaraş Derimod Bambi Mango Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title