Haberler

"İstihbarat Toplandı"

Güncelleme:

James Bond yeni görevine Sony'nin en yeni küresel ürün reklam kampanyası "İstihbarat Toplandı" için çıktı.

Sony, "tek başına çalışan bir adam için bile, birlikte çalışan bir teknoloji gerekir" dedi ve BRAVIA HX850 TV'si, VAIO SA dizüstü bilgisayarı, Xperia Tablet S'i ve Xperia akıllı telefonu ile efsane ajan James Bond'un da güvenini kazandı. Sony'nin James Bond'u yeni görevine hazırladığı dünya çapındaki yeni ürün reklam kampanyası "İstihbarat Toplandı", Skyfall filminin gösterimi ile eş zamanlı olarak başladı.

Sony'nin yeni küresel ürün reklam kampanyasında, Daniel Craig İngiliz gizli servisi MI6 ajanı James Bond olarak rolüne yeniden bürünüyor. Kampanya Sony'nin James Bond film dizisi ile yakın ortaklığını ve 23. Bond macerası SKYFALL™'un hem dünya hem de Türkiye'de sinemalara gelişini kutluyor.

Skyfall'un sinemalarda gösterime girmesi ile eş zamanlı başlatılan İstihbarat Toplandı kampanyası, Sony'nin birbiriyle bağlantılı çalışan yenilikçi ürünlerinden bir seçkiyi içeriyor. Bu kapsamda, çevrimiçi ve çevrimdışı yaratıcı reklamlarda yer alacak ürünler arasında, Xperia™ akıllı telefon ve Xperia™ Tablet, VAIO dizüstü bilgisayarlar ve BRAVIA TV'ler yer alıyor. Bu ürünlerin bir bölümü Skyfall'da da görülebiliyor.

60 ve 30 saniyelik İstihbarat Toplandı reklamları, James Bond'un yoğun şekilde korunan bir binaya sızdıktan sonra kontrol odasına doğru ilerlerken düşmanlarını etkin şekilde bertaraf edişi etrafında gelişiyor. Bu arada, Bond'un hareketleri esrarengiz bir kadın tarafından BRAVIA ekranlar, VAIO dizüstü bilgisayarlar, Xperia Tabletler ve Xperia akıllı telefon üzerinde takip ediliyor. Bu cihazlar gitgide endişelenen gözlemci için anında bilgi ve istihbarat toplayıp bunları karşılaştırırken yenilikçi cihazların kusursuz iletişim yetenekleri de gözler önüne seriliyor.

Kontrol odasının kapıları açılıyor ve 007 yürüyerek içeri giriyor. Masanın başında oturmakta olan kadınının yanına gelerek gizemli bir şekilde, "Birini mi aradınız?" sorusundan sonra Bond, böylece Sony'nin teknolojisini alt etmek için gerekli kurnazlığa sadece James Bond'un sahip olduğunu kanıtlıyor.

Televizyon, sinema ve yazılı basında yayınlanan kampanya, aralarında Sony'nin dünyanın dört bir yanındaki web siteleri, Facebook ve Twitter platformlarının da bulunduğu çevrimiçi ve çevrimdışı etkinlikler ve yerel perakende etkinlikleri ile destekleniyor.

İstihbarat sosyal medyada toplanmaya twitter ve facebook üzerinden devam ediyor. Şimdiye kadar verilen görevlere binlerce oyuncu katıldı. En büyük Sony ödüllerinin verileceği son görev "Arayış" 30 Kasım'da başlıyor.

"Tek başına çalışan bir adam için bile, birlikte çalışan bir teknoloji gerekir"

Bond'un son derece zeki bir ajan olarak, her zaman en iyisini talep ettiğini ve bu yüzden de teknolojinin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Sony Eurasia A.Ş. Pazarlama Direktörü Richard De Barbanson konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: "James Bond için en çok ihtiyaç duyduğu anda, kendisini destekleyecek, iletişimini sağlayacak ve aksiyonu mümkün kılacak en yüksek kalitedeki cihazların elinin altında olması hayati önem taşıyor. İster kötü bir adamın peşinden gidiyor olsun, ister M'yi arasın isterse beladan uzaklaşmak üzere en hızlı güzergâhı bulmak için GPS'ini kontrol etsin, Bond ve teknoloji birlikte, tamamiyle birleşmiş ve bağlı halde çalışıyor. Film ve televizyon reklam kampanyamızda yer alan en son Sony ürünleri sadece hem Bond hem de Skyfall'a mükemmel şekilde uyum sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda onları iş başında göstermemiz için de kusursuz bir yol sunuyor."

Tümü kampanyada yer alan BRAVIA TV'ler, VAIO dizüstü bilgisayarlar ve Xperia Tablet ile Xperia akıllı telefon ürünleri www.sony.com.tr adresinden incelenebilir.

Skyfall'da 007James Bond

Ian Fleming'in yarattığı ve tüm zamanların en uzun süre devam eden film dizisinin 23. macerası olan Skyfall'da 007James Bond'u bir defa daha Daniel Craig canlandırıyor. Skyfall'da, Bond'un geçmişinin hayaletleri ile yüz yüze gelen M'ye olan sadakati sınanıyor. MI6 saldırıya uğrarken, kişisel olarak ödenecek bedel ne kadar yüksek olursa olsun, 007'nin tehdidi izleyip imha etmesi gerekiyor. Film, Albert R. Broccoli's EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios ve Sony Pictures Entertainment tarafından sunuluyor. Yönetmen Sam Mendes. Prodüktörlüğünü Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli yapıyor. Filmin senaryosu Neal Purvis & Robert Wade ve John Logan tarafından kaleme alındı.

Sony'nin "İstihbarat Toplandı" kampanyası, merkezi ABD'nin Oregon eyaletinin Portland şehrinde bulunan Wieden+Kennedy reklam ajansı tarafından yaratıldı.

Ürünlerin Genel Özellikleri

BRAVIA

Her detayı Full HD olarak izleyin

Motionflow XR 800Hz ile pürüzsüz, detaylı aksiyon – Aksiyonun hızlı aktığı oyunları, spor karşılaşmalarını ve filmleri, daha az bulanıklık ve yüksek görüntü detayı için saniyede 800 kareye eşit bir hızla izleyin.

Dynamic Edge LED with Local Dimming – Yerel karartmalı LED arkadan ışıklandırma teknolojisi sayesinde güçlü, detaylı siyah düzeylerine sahip yüksek kaliteli resmin tadını çıkarın.

OptiContrast Panel ile sinematik resim kalitesi – Odadaki ortam ışığının yol açtığı parlamanın asgari düzeye indirilmesi ile yüksek kontrast ve detaylı siyah tonlarının tadını çıkarın.

İnternete kolay bağlanmak için Yerleşik Wi-Fi® - Birbirine dolanmış kablolar olmaksızın, kablosuz ev ağınızdan ve internetten eğlenceyi aktarın.

Televizyonunuzdan internete kolayca bağlanın – Sony Entertainment Network üzerinde tam ekran filmleri, müzikleri, internet videolarını, uygulamaları aktarın ve sosyal ağlara erişin.

Skype™ ile görüntülü ve sesli çağrılara hazır – Ses kontrollü kamera ve mikrofon ekleyerek kanepenizin konforunu terk etmeksizin Skype™ üzerinden aileniz ve arkadaşlarınız ile ücretsiz görüşmeler yapın.

BRAVIA HX850 TV, 2012 - 2013 EISA (Avrupa Görüntüleme ve Ses Birliği) Ödülleri'nde Avrupa'da Yılın 3D Televizyonu seçildi.

Xperia™ ion

4,6 inç HD Reality Display Ekran, Mobile BRAVIA® Engine teknolojisi ile jilet gibi keskin görüntü sağlıyor.

Uyku modundan fotoğraf çekimine bir saniyede geçen 12MP Exmor R kamera

Full HD 1080p video kayıt özelliği ve en yüksek kalitede görüntülü sohbet için 720p HD ön kamera

NFC özelliği

PlayStation™ Sertifikası

Artırılmış pil ömrü, hızlı performans ve ultra keskin grafikler için en yeni kuşak 1.5GHz çift çekirdekli işlemci

Android sürüm 4.0 (Ice Cream Sandwich). Android sürüm 4.1'e (Jelly Bean) güncellenecektir. Detaylı zamanlama yakında sunulacaktır.

İçerikleri büyük ekranda görüntülemek içın MHL, DLNA bağlantısı ve HDMI çıkışı Siyah rengi mevcuttur.

Xperia™ Tablet S

Süper ince alüminyum kasa ve sıçrama korumalı tasarım cihazınızın tadını istediğiniz yer ve zamanda çıkartabileceğiniz anlamına geliyor.

NVIDIA® Tegra® 3 dört çekirdekli işlemci ve Android 4.0.3 işletim sistemi

9,4 inç TFT Renkli LCD ekran

PlayStation™ Sertifikalı

Evrensel Kumanda ile televizyon kanallarını değiştirin ve müzik sisteminizi ayarlayın.

Profiller yaratarak aileniz ve dostlarınız ile paylaşın.

Daha da heyecan verici bir Xperia Tablet S yaratmak için şık aksesuarları seçin.

Bugüne kadar gelmiş en sarmalayıcı Xperia™ deneyimi ile nefes kesici ölçüde hızlı uygulamalar, oyunlar, video ve müzik taramanın keyfini sürün.

VAIO S Serisi

Intel® Core™ i7 işlemciye kadar

Orijinal Windows® 7 Ultimate veya diğer sürümler

33,7cm (13,3 inç) VAIO Premium Ekran (1600x900)

Karbon elyaf malzeme yapısı

2 GB'ye kadar grafik

Kaynak: Bültenler / Güncel

Daniel Craig James Bond Skyfall Sony Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title