Haberler

İstanbul Merkezli Operasyon

Başbakan Erdoğan'ın baba ocağı Rize'nin Güneysu ilçesinde 25'i aşkın sivil toplum kuruluşu Belediye binasında açıklama yaparak başbakana destek verdi Güneysu Belediye Başkanı Minder: "Saldırıların hedefinde ülkenin istikrarı, ekonomik büyümesi, milletimizin refahı ve son dönemde yakaladığı barış ve huzur.

Rize'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın baba ocağı Güneysu ilçesinde 25'i aşkın sivil toplum kuruluşu, belediye binasında açıklama yaparak Başbakana destek verdi.

Aralarında Güneysu Belediye Başkanı Ahmet minder, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi, Ticaret Odası, Ziraat Odası temsilcilerinin yer aldığı 25'i aşkın sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, Güneysu Belediyesi Meclis Salonunda bir araya geldi.

Ahmet Minder, burada grup adına yaptığı açıklamada, ülkenin ve milletin tarihte ender görülen büyük bir operasyon ve saldırı ile karşı karşıya bulunduğunu belirtti.

Operasyonların, finansal kriz denemeleri, 27 Nisan muhtırası, Gezi eylemleriyle  ve 17 Aralık operasyonu ile devam ettiğini söyleyen Minder, şöyle devam etti:

"Saldırıların hedefinde ülkenin istikrarı, ekonomik büyümesi, milletimizin refahı ve son dönemde yakaladığı barış ve huzur ortamı var. Bu kazanımlar kolay elde edilmemiştir. 1998'de Cumhurbaşkanının MGK toplantısında Başbakana anayasa kitapçığı fırlatmasıyla ülkemiz büyük bir ekonomik ve sosyal kriz ortamına sürüklenmiş, bunun sonucunda oluşan kaosta bankaların içi boşaltılmış, yaşanan ekonomik kriz sonucu on binlerce insanımız işinden gücünden olmuştur. 3 Kasım 2002'de AK Parti'nin iktidara gelmesiyle ülkemiz bir restorasyona tabi tutulmuş, ekonomik büyümeye paralel olarak sosyal refah da insanımızın yüzünü güldürmüş, ülkemiz, bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen, itibar sahibi bir konuma gelmiştir. Ülkemizdeki büyük değişim ve dönüşüm sessiz devrim diye tanımlanmıştır."

Kişi başına milli gelirin 10 bin dolar seviyesine çıktığını, insanların yarına ümitle bakar konuma geldiğini ifade eden Minder, "Türkiye son dönemlerde yaptığı uluslararası enerji anlaşmalarıyla bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda hızlı adımlarla ilerlerken, terör sorununu çözme aşamasına gelmiştir. Ekonomik ve siyasi istikrarını koruyan bir Türkiye, bölge üzerinde planları ve emelleri olan ülkeleri büyük bir paniğe sevk etmiştir. Büyük Türkiye'nin önünü kesmek için seferber olan şer güçler içerideki maşaları vasıtasıyla faaliyete geçmiş ve ülkemiz 17 aralık operasyonu ile karşı karşıya bırakılmıştır" dedi.

-"Hedef Türkiye'yi tekrar 'hasta adam' pozisyonuna getirmek"

"Hedef ülkemizi tekrar hasta adam pozisyonunda bırakmak ve batıya mahkum ve İsrail'in güvenliğine hizmet eden bir Türkiye'dir" sözleriyle konuşmasını sürdüren Minder, şunları kaydetti:

"Mısır ve Suriye'den sonra Türkiye'yi de içine kapanmış bir ülke konumuna itmek suretiyle bölgenin enerji kaynaklarını sömürmek, bu projeyi uygulayanların hedefidir. Mesele çok basit, sandıkta alt edemedikleri milli iradenin temsilcisi AK Parti ve onun genel başkanı Başbakanımızı bu operasyon ile etkisiz duruma getirmektir. Kendisini milletin hizmetine vakfetmiş, milletine ve vatanına aşık gönül insanı, adam gibi adam, çok değerli hemşehrimiz ve Başbakanımızı, Başbakanlık'tan uzaklaştırmak ve ülkeyi siyasi, ekonomik istikrarsızlığa sürüklemek hedeflerini asla gerçekleştiremeyeceklerdir. Bu operasyonda amaç Başbakana kelepçe takmak, pardon, Başbakanın şahsında aziz milletimize kelepçe takmak, yargıçlar hükumeti kurmak suretiyle milli iradeyi etkisiz duruma getirmektir. Böyle bir ortamda tüm hemşehrileri olarak Sayın Başbakanımızın yanında ve arkasında safları sıklaştırmış olarak bulunduğumuzun bilinmesini istiyoruz." - Rize

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Minder Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title