Haberler

İSTANBUL-Dünya Kadınlar Günü'nde 100 kadına ödül verildi

Güncelleme:

Dünya Kadınlar Günü'nde 100 kadına ödül verildiDoğan GÜNDOĞDU/İSTANBUL, (DHA) ' Bahçelievler Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 100 kadına çeşitli meslek dalları ve sivil toplum kuruluşlarında elde ettikleri başarılar için ödül verildi.

Dünya Kadınlar Günü'nde 100 kadına ödül verildi

Doğan GÜNDOĞDU/İSTANBUL, (DHA) ' Bahçelievler Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 100 kadına çeşitli meslek dalları ve sivil toplum kuruluşlarında elde ettikleri başarılar için ödül verildi. Başkan Dr. Hakan Bahadır, "Annelik ve kadınlık bizim kültürümüzde çocuklara, kimsesizlere sahip çıkmaktan geliyor. O yüzden kadınların başımızın üstünde yeri var. Sadece Kadınla Günü'ne mahsus değil, devamlı kadınlarımızın kıymetini bilerek bunu anlatmamız ve farkındalık oluşturmamız lazım' dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Bahçelievler Belediyesi anlamlı bir etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinlikle sivil toplum kuruluşu ve kendi meslek alanlarında başarılar elde etmiş 100 kadına ödülleri verildi. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve birçok kadın ödül töreninde yer aldı.

'BİZİM KADINLARIMIZ ÜRETİM YAPIYORLAR'

Başkan Bahadır, bütün kadınların kadınlar gününü kutladığını ifade ederek, '11 aydır Bahçelievler'de belediye başkanıyım. İstatistiklere göre de seçimlerde bayanlardan çok oy aldığımız gözüküyor. Kadın bizim için önemli. Bizim kültürümüz, neden Anadolu demiş buradan anlıyoruz. Annelik ve kadınlık bizim kültürümüzde çocuklara, kimsesizlere sahip çıkmaktan geliyor. O yüzden kadınların başımızın üstünde yeri var. Sadece Kadınlar Günü'ne mahsus değil devamlı kadınlarımızın kıymetini bilerekten bunu anlatmamız ve farkındalık oluşturmamız lazım. Biz göreve geldiğimizden beri kadınlarımızı ön planda tuttuk hep. Onların el emeklerini kıymetlendirdik. Sonrasında kent konseyimizle kadın meclisimizi ön plana koyduk ve rutin hale getirdik. Çünkü bizim kadınlarımız üretim yapıyorlar ve artık üretim de kesmiyor ve 'Bize yer verin, satış içinde elimizden geleni yapalım' diyorlar. Kadının bir altın bileziği olmalı bu da sanatı, emeği ve işiyle yani özgüveni olacak? diye konuştu.

Bahçelievler Belediyesi olarak her konuda kadınları ön planda tuttuklarını dile getiren Başkan Bahadır, 'Kadınlarımızın tek başında dimdik ayakta durabilmesini becermesi adına biz belediye olarak kapılarımızı sonuna kadar açıyoruz' diyerek sözlerini sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Dr. Hakan Bahadır ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca kadınlara ödüllerini takdim etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Çiğdem Yılmaz, Kanal D Haber Müdürü Buket Aydın Baykal, CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Bloomberg HT'den Zeliha Saraç, Anadolu Ajansı foto muhabiri Şebnem Coşkun, Beinsport spikeri Seyhan Şaşko, TRT'den Nilgün Balkaç, ATV'den Hilal Özdemir, Ekotürk'ten Özlem Karakullukçu, Kanal D'den Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel, A Haber'den Cansın Helvacı, TGRT Haber'den Yaprak Hırka, A Haber'den Zeynep Bayramoğlu konvansiyonel medyada çalışanlar adına ödüllerini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title