Haberler

İkitelli Trios 2023 Sanayi Blokları Açık Artırmaya Çıkıyor

Güncelleme:

İkitelli OSB içinde, PULSAR İnşaat tarafından geliştirilen ve iskanı alınan TRiOS 2023'te cadde üstü mağazalar ve organize sanayi yapıları Turyap Holding tarafından 18 Nisan 2018'de açık artırma ile satışa sunuluyor.

Turyap'ın düzenleyeceği açık artırmada, 5 yıldız konforunda inşa edilmiş olan sanayi bloklarında, sanayi tesisi, ofis, mağaza, spor salonu, depo, kafe, market, banka ve daha bir çok farklı sektör kullanımına uygun 83 ticari birim yer alacak. Bina içinde tır sirkülasyonuna olanak veren ve 8 metreye ulaşan tavan yüksekliği ile Trios 2023'te satışa konu birimlerin hepsinde metreküp avantajı bulunuyor. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan proje 3. Köprü bağlantısıyla ulaşım kolaylığının yanı sıra metrekarede 2 ton yük kapasitesi gibi özellikleriyle ilgi görüyor.

8 metre tavan yüksekliğine sahip

Dünyanın en modern sanayi ve ticaret komplekslerinden biri olma iddiasıyla yola çıkan ve şimdiden uluslararası ödül kazanmış Trios 2023, reel sektörün ihtiyaçlarına yanıt verebilecek altyapı özellikleriyle dikkat çekiyor. Bunlar arasında 8 metreye kadar tavan yüksekliğine sahip olması ve metrekarede 2 ton yük kaldırabilen güçlü beton sistemi yer alıyor. Nakliye giderlerini en aza indirebilmek için tırların giriş çıkış yapabileceği genişlikteki rampa özelliği sayesinde sanayiciye büyük kolaylık sağlanıyor.

Türkiye'nin 2023 yılı ekonomi hedeflerinin gerekliliklerini karşılamak amacıyla, hem İkitelli hem tüm Türkiye için örnek bir sanayi ve ticaret kompleksi olan proje mimarisi, altyapısı, lokasyonu ve teknolojisi ile sadece bir sanayi sitesi değil aynı zamanda ticaret ve sosyal alanlarıyla komple bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

18 Nisan 2018 Çarşamba günü Hilton Garden Inn İstanbul Atatürk Airport Hotel, Yenibosna / İstanbul adresinde gerçekleşecek açık artırmanın organizasyonunu kamu, finans, özel kuruluşlar, inşaat şirketlerinin yeni yapılan veya stoklarındaki ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışında uzman olan Turyap gerçekleştiriyor. Katılımcıların internet üzerinden de teklif verebilecekleri müzayede için detaylı bilgiye 444 27 80 numaralı telefondan veya www.turyap.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Tüm Türkiye'den katılım mümkün

İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden canlı olarak takip edebilecek ve Türkiye'nin her ilinden katılma imkanına sahip olabilecek. Açık artırma öncesi, katılımcılar TURYAP web sayfası üzerinden satışa sunulan arsalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirler. Ticari gayrimenkul satış müzayedesine katılmak isteyen gerçek ve tüzel kişilerin, şartnamelerde belirtilen banka hesabına teminat yatırmaları gerekiyor. Teminat yatırarak TURYAP web sayfasından kayıt yaptıran katılımcılar açık artırmaya eş zamanlı olarak katılıp teklif verebilecekler.

33 yıllık tecrübesini açık artırma alanında da sürdüren ve Türkiye'nin önde gelen Kamu, finans ve özel sektörlerinin gayrimenkul satışlarına aracılık yapan Turyap'ın sadece "2018 yılına kadar yaptığı açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı yaklaşık 3 milyar TL'ye ulaştı".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title