Haberler

Alevler içinde kaldılar! Kablo çalmak için trafoya giren hırsızlara 34 bin voltluk elektrik çarptı

Güncelleme:

Bursa'da ellerine inşaat eldiveni geçirerek girdikleri trafoda 34 bin voltluk elektrik akımına kapılan 2 hırsız, yanarak dışarı çıkmaya çalıştı. Trafodaki patlama sesine koşan mahallenin yardımıyla hastaneye kaldırılan şahısların durumu ağır.

Bursa'da bir trafoya hırsızlık yapmak için giren şahıslar, az kalsın canından oluyordu. Ellerindeki inşaat eldivenleri de fayda etmeyen hırsızlar, 34 bin voltluk elektrik akımına kapılmalarının ardından feryatlar içerisinde dışarı çıkmaya çalıştı. Evlerinde kesintiler yaşanan mahallelinin bölgeye koşmasının ardından hastaneye kaldırılan hırsızlar, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Alevler içinde kaldılar! Kablo çalmak için trafoya giren hırsızlara, 34 bin voltluk elektrik çarptı

CAN HAVLİYLE DIŞARI KOŞTULAR

Yıldırım'a bağlı 152 Evler 1. Evren Sokak üzerinde saat 00.30 sıralarında elektrik dağıtım şirketine ait yüksek gelirim trafosuna giren ve inşaat eldiveni takarak kabloları çalmak isteyen hırsızlar, 34 bin volt elektrik akımına kapıldı. Vücutlarında ağır yanıklar meydana gelen hırsızlardan biri can havliyle kendini dışarı attı ve 100 metre ileride bulunan parkta bayıldı. Diğer hırsız ise trafodan çıkamadı.

Alevler içinde kaldılar! Kablo çalmak için trafoya giren hırsızlara, 34 bin voltluk elektrik çarptı

İHBARI MAHALLE HALKI YAPTI

Trafoda meydana gelen patlamanın sesini duyan mahalle sakinleri koşarak sokağa geldi. İçeride bir vatandaşın olduğunu gören vatandaşlar 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi. Elektrik dağıtım şirketine bilgi verilerek ekip istendi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

YOĞUN BAKIMDALAR

Yoğun bakıma alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Vatandaşlar, önce patlama sesi duyduklarını, sonra evlerde kısa süreli elektrik kesintisi olduğunu, sokağa çıktıklarında ise vücutlarında ağır yanıklar bulunan iki kişiyi gördüklerini anlattılar.

Alevler içinde kaldılar! Kablo çalmak için trafoya giren hırsızlara, 34 bin voltluk elektrik çarptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yıldırım Evren Bursa Haberler

500

Yorumlar (2)

Halil çağrı Çevik:

manyak lan bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Unknown 123:

gebermedilermi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title