Haberler

Hikmet Karaman: "Önemli Olan Azgın Fırtınalarda Gemiyi Getirebilmek"

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Genel Menajer Süha Sidal, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, yöneticiler Necemettin Kocaman ve Hasan Gülayan Bursa Fan Club'ün düzenlediği geceye katıldı. Bursa Fan Club Başkanı Ali Ademoğlu Teknik Direktör Hikmet Karaman'a rozet ve çini fincan takımı hediye etti. Gecede konuşma yapan Karaman çok önemli açıklamalarda bulunurken kendisine yöneltilen soruları da içtenlikle cevapladı.

İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNARIZ

Önemli bir kulüpte çalıştığını dile getiren Hikmet Karaman, "Önemli bir yerdeyim. Allah inşallah şampiyonlar liginde oynamayı nasip eder. Bu haftaki maç çok önemli. Buradan alacağımız sonuç, ilerideki süreçte hedefimizin ne olacağını gösterecek" diye konuştu.

Bursaspor'un en büyük hedefinin Avrupa'da her yıl mücadele edecek bir takım haline gelmesi olduğunu belirten Karaman, "Biz görev aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımalıyız. En büyük hedef, Bursaspor'u Avrupa'da mücadele edecek hale getirmek olacaktır" dedi.

ÖNEMLİ OLAN AZGIN FIRTINALARDA GEMİYİ GETİREBİLMEK

"Önemli olan azgın fırtınalarda gemiyi limana getirebilmek" diyen Karaman, "Gaziantep'ten buraya nasıl geldigimi ben biliyorum. Eleştirilere cevap vermemem korkaklıktan degil. Kritik bir mac oncesi ortamı germek doğru olmaz" şeklinde konuştu.

BİRKAÇ HAFTA GEÇİREYİM

Bursa'nın futbol fabrikası olduğunu belirten Hikmet Karaman, "Futbol fabrikasının olduğu bir şehirdeyiz. Amaç oradaki bir futbolcuyu oynatabilmek riske girmek. A2 takımla 2 maç yaptık en az 4-5 futbolcu önümüzdeki sezon A takımda oynayacak. Ben onlarla birkaç hafta geçireyim formayı veririm" diye konuştu.

KÜME DÜŞMEME MÜCADELESİ VEREN TAKIMI AL BAKALIM

'Ertuğrul Sağlam'dan sonra takımın başına gelmek risk değil mi sorusuna' ise Karaman, "Sen git de küme düşmeme mücadelesi veren bir takımı al da bakalım ne oluyor. Para yok, moral yok. O takıma ne verirsiniz. Ama üst sıralardaki, maddi sorunu olmayan takımı aldığınızda herşeyi yaparsınız. Hedefe koşarsınız" dedi.

TAKIM OYUNU ŞAMPİYON YAPAR

Bireysel oyunun maç kazandırdığını takım oyununun ise şampiyon yapacağını vurgulayan Karaman şöyle devam etti: "Ben Bursaspor'da takım oyununu ortaya koyacağım. En az gol yiyen takımlar şampiyon olur. Benim idealim çalıştığımı maçta görmek. Elazığspor maçında bunu gördüm. Oyuncu cin gibidir. At sahibine göre kişner."

BATALLA'NIN ATTIĞI GOL PİNTO'NUN

Batalla'nın Elazığspor maçında attığı golün aslında Pinto'ya ait olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, "Batalla'nın attıgı gol aslında kimin? Bana göre Pinto'nun. Bir koşu yaptı, defans oraya gitti. Batalla da golü attı. Sen golü atana bakarsın, ben Pinto'nun koşusuna bakarım" diye konuştu.

YÖNETİMİN JEST YAPMASI GEREKİR

'Önümüzdeki sezon yıldız oyuncu almayı düşünüyor musunuz?' sorusuna ise Karaman şu yanıtı verdi: "Bugün itibariyle hedef Avrupa kupalarından birine katılmak, ama haftasonu kazanırsak rakipler de kaybederse daha farklı konuşabiliriz. Yıldız transfer konusunda da ben örnek verebilirim, ama bu konuda yönetimin jest yapması gerekir. Bu şehri yıldız oyuncu hareketlendirir."

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU KAMAT: BATALLA'YI BİZDEN ALACAK GÜCE SAHİP DEĞİLLER Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ise takımın Arjantinli yıldızı Pablo Batalla'nın sözleşmesinin uzatılması ve transfer dedikoduları ile ilgili yöneltilen soruyu cevapladı. Kamat, "Batalla ile ilgili birçok teklif geliyor. Dedikodular da var. Menajerler kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Batalla ve Pinto ile konuştum. Bir sıkıntı yok. Ücretinde iyileştirme yapacağız. Babasıyla da konuştuk. Bir problem olmaz. Hiçbir kulüp Batalla'yı bizden para verip alacak güce sahip değil" dedi.

MANCHESTER-REAL MADRİD MAÇINA GİDİYORUZ

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat gecenin sonunda Bursa Fan Club üyelerini Gaziantepspor maçına davet ederken, 5 Mart'ta oynanacak olan Manchester United-Real Madrid maçını Old Trafford'ta izleyeceklerini, Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan bu konuda bekledikleri desteğin geldiğini ifade etti. Kamat, İngiltere'ye özel uçakla gidileceğini ve alt yapıdan bazı futbolcuları da bu maçı izlemek için götüreceklerini sözlerine ekledi.

(CE/RT)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Erkan Kamat Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title