Haberler

Hayvanlar Yararına Fotoğraf Sergisi

Robert Koleji Lise 4. sınıf öğrencisi Ecegül Bayram, birinci karma fotoğraf sergisini Gaziantep'te açıtı.

Canlı Hayatını İyileştirme Derneği yararına Doğanlar Sanat Galerisi'nde düzenlenen ve 35 fotoğrafın yer aldığı Karma Fotoğraf Sergisi'nin açılışını Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ve Canlı Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Zerin Balat yaptı. Açılışa bazı hastane ve sivil toplum örgütü yöneticileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılışta konuşan Vali Yardımcısı Özdemir, fotoğrafların bazılarının insanların duygularını uyandırmaya yönelik derin bir sanat izi olan eserler olduğunu ifade etti. Sergi sahibi Ecegül Bayram ise uzun bir zamandır yaptığı bu çalışmayı ilk defa Canlı Hayatını İyileştirme Derneği yararına açtığını ve mutluluk duyduğunu belirterek, bundan sonra benzer sergilerinin devam edeceğini söyledi.

Sergide yer alan fotoğraflardan Vali Yardımcısı Özdemir başta olmak üzere birçok davetli fotoğraf satın alarak Canlı Hayatını İyileştirme Derneği'ne destek oldular.

Ecegül Bayram'ın sergisi 30 Kasım'a kadar her gün 10.00-17.00 saatleri arasında sanatseverlerin beğenisine açık olacağı bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemalettin Özdemir Şehitkamil Gaziantep Aydın Yerel Haberler

title