Haberler

Hayati Hamzaoğlu: "Kastamonu'da Esen Rüzgarı, Cide'de Daha Kuvvetli Hissettik"

MHP Kastamonu Milletvekili adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı ve Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü ile birlikte Cide ilçesini ziyaret etti.

MHP Kastamonu Milletvekili adayları Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı ve Ülkü Ocakları Başkanı Resul Köprülü ile birlikte Cide ilçesini ziyaret etti.

Cide ilçe başkanlığını ziyaret ederek ilçe başkanı ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen MHP Kastamonu Milletvekili adayları Hamzaoğlu ve Çetin, daha sonra otogar, pazaryeri ve cadde üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Cide halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

13 yıllık AK Parti iktidarı boyunca AK Parti milletvekillerinin Kastamonu'ya yatırım gelmesi için hiçbir şekilde çaba sarf etmediklerini ve memleketin sorunlarını dile getirmediklerini ileri süren MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, "Bu arkadaşlarımız meclise gittiklerinde el kaldırıp el indirmeden başka bir şey yapmamışlardır. Kastamonu'ya hepiniz geliyorsunuz, bir doğu çevre yolu var. 10 kilometrelik yol, kaç senedir hala bitmedi. Bunun daha ötesinde söylenecek hiçbir şey yok. Sağlık sorunlarımız yine aynı ölçüde" dedi.

Kastamonu'da bir çocuk doktoru bile olmadığını belirten Maşalacı, "Çevre illerimize baktığımızda, Karabük il başkanı Kastamonu'dan gelen hastalar yüzünden biz kendi bölgemizin insanına yeterli hizmeti veremiyoruz, Sağlık Bakanı ile görüşüldü bir hastane daha yaptıracağız dedi. Ama Kastamonu Ilgaz'ın arkasında kaldığı için midir bilinmez, bugüne kadar Kastamonu'ya bir çöp bile dikilmedi. Havaalanı çağın gereği yapılması gerekiyordu ama bu hükümet 50 yıllık özlemi gideriyoruz diye köylere hizmet götürme birliğinin paraları ile yapıldı bu havaalanı. Türkiye'de bir ilk Kastamonu Havaalanıdır. Genel bütçeden katkı sağlanmadı, köylerimize yapılacak olan alt ve üst yapıların parası ile yapıldı. Lütfen bunları düşünerek hareket edelim" diye konuştu.

"CİDE, TURİZMİN BAŞKENTİ OLACAK"

Cide'de ilçe teşkilatının ve Cide halkının göstermiş olduğu alaka ve yoğun ilgiden son derece memnun kaldıklarını ve Cide'nin ilerleyen günlerde turizm başkenti olacağını ifade eden MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hayati Hamzaoğlu da, "Esen rüzgarı Cide'de daha kuvvetli olarak hissettik. Cide sahilimizin incisi, gözbebeğimiz olan bir ilçemiz, bugün burada bulduğumuz moralle inşallah diğer ilçelerimizde de bu çalışmamız hız kazanacaktır. Bugün ülkenin karşı karşıya kaldığı sıkıntıların içerisinde insan hak ve hürriyetleri yok olmakta, demokrasi yok olmakta, cumhuriyet rejimi büyük bir tehlike altına girmekte, ülke parçalama eşiğine gelmekte. Özellikle AK Parti bu son günlerde bir CHP algısı yaratmaya çalışıyor. Sevmedikleri CHP'nin sosyal adaleti, sosyal demokrasisi, MHP'nin milliyetçiliği, ülkücülüğü ağızlarına düşmeye başladı. Gördüler ki Kastamonu'da ellerinden kuş uçuyor, biz bu kuş uçarken CHP ve MHP'yi, birbirlerine olan muhabbetlerini bozalım düşüncesi içerisindeler. Bu düşüncede başarılı olamayacaklar, temel hak ve hürriyetlerde hep söylediğim gibi bugün artık yargı, asker susmuş durumda. Türk polisine ve basına müdahale mevcut, yavrularımızın eğitim alanlarına onlar gibi düşünmedikleri için müdahale eder durumdalar. Allah nasip ederse sivil toplum örgütleri bu müdahalelere müdahale edecek, bu kuruluşlar müdahale edecek. Halkın desteğini etrafında görmeyenler, halkın desteği ile iktidara gelip halkı tanımayanlar, belli menfaat guruplarına sahip çıkanlar bu seçimde tokadı yiyecektir. 12 yıl önce Cide'ye yapılanları çıkarın bu 12 yıllık AK Parti iktidarında Cide'ye bu hükümetin ne yaptığı ortaya çıkar. Köy alt yapıları, elektrik, telefon, kamu kurumları, adliyeler, hastaneler bunlar bu hükümete teslim edildi. Bu hükümet bunların üstüne bir çivi çakmadı. Bunun hesabını bu hükümetten sorun. Biz Cidelilere bir söz taahhüt ediyoruz, Cide eski hızında yatırım alacak, göçten kurtulacak ve İstanbul'la bağlayacak organizasyonlarımız olacak ve Cide turizmin başkenti olacak" dedi.

MHP'nin, Türkiye'nin her vatandaşını eşit gördüğünü vurgulayan ve ırkçı bir söylemle yaklaşılmış olsaydı ülkenin bugün Yugoslavya gibi parçalanmış olacağını ifade eden MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hakan Çetin ise, "Bu hükümet bugüne kadar topraklarımızda kardeşçe, omuz omuza yaşadığımız Kürt kardeşlerimizle, Kürt sorunu adı altında bir ayrımcılığa girişti. Bizleri birbirimizden ötekileştirmeye çalıştı. Bu ülkede Kürt sorunu yoktur, PKK sorunu vardır. Dün Başbakan çıkmış Romanları toplamış beş bin tane Roman arkadaşımızı işe alacağım diyor. Bugüne kadar Türk'ü alacağız, Kürt'ü alacağız, Ermeni'yi alacağız diye bir şey var mıydı? Milleti bu kadar bölersen, vatandaşlık temelinden çıkarıp halklara ayırırsan bu ülkeyi zaten bölmüş olursun ve sonumuz Suriye gibi olur" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kastamonu Karabük Köprülü Cide Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title