Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, referandum çalışmalarına Alanya ilçesinde devam etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, referandum çalışmalarına Alanya ilçesinde devam etti.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Alanya'nın Oba, Tosmur, Çıplaklı, Paşaköy, Mahmutseydi ve Dereköy Mahalleleri'nde vatandaşlarla buluştu. 6 Mahalle'de Anayasa değişikliği paketi ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapan Çelik, Alanyalılardan Türkiye'nin güçlü bir sisteme kavuşması için "evet" oyu vermelerini istedi.

"Kurumlar milletin denetiminde olacak"

Sena Nur Çelik, Türkiye'nin iki başlı yönetimler nedeniyle yaşadığı sıkıntıları hatırlattı. Anayasa değişikliği ile bütün kurumların milletin denetiminde olacağını vurgulayan Çelik, yeni sistemde cumhurbaşkanlığı ile başbakanlığı birleştiriyoruz, çift başlılığı ortadan kaldırıyoruz. Geçmişte mevcut sistem çok ağır bedeller ödetti. Siyasiler kavga ederken sık sık hükümetler değişirken 40 yıldır FETÖ gibi anti-demokratik güç odakları devletin kurumlarına sızdılar. Yeni dönemde illegal örgütlerin devleti ele geçirmesini engellemek için sistem kuruyoruz. Yargıyı tarafsız hale getirerek milletin emrine veriyoruz. Bundan sonra hiçbir örgüt devleti ele geçirmeye kalkışamayacak. Çünkü Yeni sistemde bütün kurumlar milletin denetiminde olacak."

"Yalanda sınır tanımıyorlar"

Çelik, Hayır safında yer alanların algı operasyonlarına da değindi. Pinokyo benzetmesi yapan Çelik, "Cumhurbaşkanının sınırsız başkan yardımcısı atayacağını söyleyenler yalanda sınır tanımıyorlar. Biz iktidara geldiğimizde 36 bakan vardı. Bu sayısı biz azalttık. Cumhurbaşkanının 500 yardımcısı olacak diyorlar. Böyle bir şey mümkün mü? Yeni sistem önümüzü açacak. Hükümet ve Meclis kavga değil iş yapacak. Milletin kendilerini iktidara getirmeyeceğinin farkında olanlar yalanlarına yalan katıyorlar. Pinokyo gibi burunları uzayacak. Eski sistemin değişmesini istemiyorlar, eski Türkiye'nin alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar" şeklinde konuştu.

"Yarım kalan işleri bitireceğiz"

Vatan için gayret gösteren Milliyetçi Hareket Partisi'ne de teşekkür eden Çelik, "önce memleketim sonra partim' diyen MHP milli duruş sergiledi. Memleket için MHP ile çıktığımız kutlu yürüyüşle 16 Nisan'da yeni bir dönemi başlatacağız. Anayasa değişikliği ile yarım kalan işleri bitireceğiz. Türkiye'yi en ileri seviyelere taşıyacağız" dedi.

"EVET" pastası kesildi

Sena Nur Çelik, Oba,Tosmur, Çıplaklı, Paşaköy, Mahmutseydi ve Dereköy Mahalleleri'nde ev toplantılarına katıldı. Çelik, kadınlarla çay sohbetinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin kazanımları konuşuldu "EVET" yazılı pasta kesildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sena Nur Çelik Antalya Türkiye Alanya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title