Haberler

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç neden öldü, kaç yaşındaydı, eşi kim? TÜM DETAYLAR!

Güncelleme:

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? Erkan Yolaç, Türkiye'de tanınmış bir televizyon sunucusu ve gazetecidir. Hayatı, ölüm sebebi ve ailesi hakkında merak edilenler bu haberde. Nereli olduğu, neden öldüğü ve eşi hakkında bilgiler detaylı bir şekilde incelenmiştir.

"Evet Hayır" programı ile dikkatleri üzerine çeken Erkan Yolaç, 2018 yılında zatürre teşhisi ile yoğun bakıma alınmış ve tehlikeyi atlatarak sağlığına kavuşmuştu. Bir dönemin unutulmaz "Evet Hayır" programının sunucusu olan usta isim Erkan Yolaç, yeniden gündemde. Peki, ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim? İşte merak edilenler...

ERKAN YOLAÇ KİMDİR?

Erkan Yolaç, 24 Şubat 1935 tarihinde Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu Şeker Fabrikası'nın revirinde doğmuştur. Annesi Hikmet Hanım ve babası Mehmet Yolaç, Edirnelidir. Babası, zamanında Bulgaristan Sofya'dan göç etmiştir. Erkan Yolaç, 6 yaşındayken ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınmıştır. Faik adında bir kardeşi vardır.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim?

Erkan Yolaç, bir sene Saint Joseph Lisesi'nde okudu ancak sınıfta kalınca eğitimine Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki ve sonradan Kenan Evren Lisesi olan okulda devam etti. Babasının işi nedeniyle 1951'de Karabük'e taşındılar ve Erkan Yolaç, Kastamonu Lisesi'nde yatılı olarak eğitim gördü. Aynı yıl, 1951'de babası vefat etti.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim?

Erkan Yolaç, babasının bir arkadaşı sayesinde Belediye Fen Dairesi'nde işe başladı. Bir gün belediye mikrofonundan duyuru okuması istendi ve belediye başkanı duyurusunu beğenince "Hep o okusun" diyerek onun ilk sunuculuk deneyimini başlatmış oldu. Bu dönemde bir yandan da tabelacılık yaparak geçimini sağladı ve zor da olsa liseyi bitirdi.

Erkan Yolaç, 1959 yılında Güzel Sanatlar Akademisi'nden iç mimar olarak mezun oldu. Yedek subay olarak askere gittiğinde de orduevinde sunuculuk yaptı. Ayrıca, Ankara Radyosu'na sınavsız girerek bayram özel eğlence programlarında görev aldı.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim?

Erkan Yolaç, eşi Asuman Tuğberk ile birlikte bir konfeksiyon atölyesi açtı ve işlettiler. Bu atölyede "Yolaç Gömlekleri" adıyla gömlek üretimi yaparak satışa sundular.

ERKAN YOLAÇ EŞİ KİM?

Erkan Yolaç, 21 Mart 1976 tarihinde Türkiye güzeli Asuman Tuğberk ile evlendi. Bu evlilikten Göksu adında bir kızı ve Mehmet adında bir oğlu oldu. Her iki çocuğu da evlenip Amerika'ya yerleşmiştir.

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim?

Televizyon ve konfeksiyon işlerinin dışında kalan zamanlarını Tekirdağ'daki yazlık evlerinde geçiren Erkan Yolaç ve eşi Asuman Tuğberk, burada kendi dünyalarını kurmuştur.

Erkan Yolaç'ın filmleri şunlardır:

1973 - Sevda Yolu

1964 - Can Düşmanı

1964 - Yılların Ardından

1964 - Muhteşem Serseri

1962 - Lekeli Kadın

ERKAN YOLAÇ KİMDİR? Erkan Yolaç nereli, neden öldü, eşi kim?

ERKAN YOLAÇ NEDEN ÖLDÜ?

TRT'nin fenomen yarışmalarından 'Evet-Hayır'ın sunucusu Erkan Yolaç, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Uzun süredir yoğun bakımda olan Yolaç, 89 yaşındaydı. Ünlü ismin tedavi gördüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç'ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00'de vefat etmiştir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Erkan Yolaç Erkan Yolaç Türkiye Gündem Magazin Yaşam Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title