Haberler

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

Güncelleme:

Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medya hesabından paylaştığı yılanlı videoyla çok konuşuldu.

Oyunculuk kariyerine İngiltere'de devam eden Yasemin Kay Allen, paylaştığı yılanlı videoyla sosyal medyaya damga vurdu.

"HEP BİR OĞLUM OLSUN İSTEMİŞTİM"

Bir süredir Türkiye'deki dizilerde rol almayan Yasemin Kay Allen, son olarak Amerikan yapımı 'Strike Back' dizisinde rol almıştı. Londra'da yaşayan güzel oyuncu elindeki sarı renkli bir yılanla çektiği videoyu Instagram hesabından paylaştı. Beslediği yılanın Kraliyet Pitonu olduğunu söyleyen Yasemin Kay Allen, paylaşımına "Hep bi oğlum olsun istemiştim. Adı Lord Flashheart, o bir Kraliyet Pitonu. Erkek olduğu için 1 metre boyunu bulur" notunu yazdı. Allen'in ilginç videosu kısa sürede on binlerce izlenmeye ulaştı.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

YASEMİN ALLEN KİMDİR?

Yasemin Allen tam adıyla Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989 yılında, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya geldi. Kaan adında bir erkek kardeşi olan güzel oyuncu, üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi. İlköğrenimini Türkiye'de tamamlamasının ardından 11 yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

18 YAŞINDA TÜRKİYE'YE TEKRAR DÖNDÜ

29 yaşındaki Yasemin Allen lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Queensland Üniversitesinin sinema televizyon bölümünden burs almaya hak kazandı. 18 yaşında Türkiye'ye döndü ve Müjdat Gezen Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

ANNESİ İLE BİRLİKTE DİZİDE ROL ALDI

Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finale kaldı. Aynı yıl annesinin de yer aldığı Elif dizisinde başroldeydi. 2010'da Kavak Yelleri dizisinde Elena, Yerden Yüksek dizisinde ise Juliette karakterlerine hayat verdi. 2011'de Hayat Devam Ediyor dizisinde Pelin Akça rolünü canlandırdı. 2013'te "Merhamet" dizisinde Irmak Tunalı karakteri ile ekranlarda boy gösterdi. Aynı yıl N11.com adlı alışveriş sitesinin reklam yüzüydü.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

'SU ve ATEŞ' FİLMİYLE SİNEMAYA ADIM ATTI

Yasemin Allen, Özcan Deniz'in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı aynı zamanda başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle başarısını sinemaya taşıdı. 2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosunda yer aldı. 2014 yılının Kasım ayında başlayan Şeref Meselesi dizisinin başrollerinden biri olan Sibel karakterine hayat verdi.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

RUS AJANI YASEMİN

Yasemin Allen, son olarak Rus ajanı'Katrina Zarkova' rolüyle ABD-İngiltere ortak yapımı 'Strike Back' dizisinde yer alıyor.

Güzel Oyuncu Yasemin Kay Allen'den Yılanlı Video!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yasemin Kay Allen Sosyal Medya Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

Dürüst:

Yeminle adını yeni duydum. Birde ünlü diyorlar,nezaman ünlü olmuş hayret????

3
6
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

aile terbiyesi almadığı her halinden belli oluyor.

1
5
yanıtYanıtla
Nerdeyse otuzmuş:

Bu da evde kaldı aile çocuk hak getire

0
4
yanıtYanıtla
9X Sniper Scope:

yılan zehirli mi

2
0
yanıtYanıtla
Dervish:

Oyuncu olarak SIFIR

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title