Haberler

Yurtta Asayiş

Elazığ'da bir kişi, yük treninin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Elazığ'da bir kişi, yük treninin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Elazığ Garı istikametine giden makinist Mehmet Ertürk yönetimindeki yük treni, merkeze bağlı Çağlar köyü mevkisinde rayların üzerinde duran Ramazan Bozkurt'a (39) çarptı.

Makinist Ertürk'ün ihbarı üzerine olay yerine jandarma, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bozkurt'un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

134 kilogram esrar ele geçirildi

Diyarbakır'da 3 araçta yapılan aramada, 134 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Mermer Jandarma Karakol Komutanlığınca kaçakçılıkla mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyetinin icra edildiği bildirildi.

Çalışmalar kapsamında şüphe üzerine durdurulan minibüsteki aramada 129 kilogram, otomobilde de 5,5 kilogram esrar ele geçirildiği belirtilen açıklamada, minibüste ise bir yolcuya ait olduğu tespit edilen çuvalda birer pompalı tüfek ve tabanca ile şarjör ve fişek bulunduğu kaydedildi.

Gözaltına alınan 3 kişiden 2'sinin tutuklandığı ifade edilen açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla süreceği vurgulandı.

Bitlis'te kaçak sigara operasyonu

Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde, 2 ayrı araçta 222 bin 80 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kaçakçılığı önlemek amacıyla, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ile Tatvan KOM Grup Amirliği ekiplerince çalışma yürütüldüğü belirtildi.

İl merkezi ve Tatvan ilçesindeki yol kontrollerinde, durumlarından şüphelenilen 2 araçta yapılan aramada, 222 bin 80 paket gümrük kaçağı sigara bulunduğu kaydedilen açıklamada, olaylarla ilgili gözaltına alınan E.T, M.K ve Y.A'nın çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

Demir kesmeye çalışırken hayatını kaybetti

Uşak'ta hurdacılık yapan kişi, demir parçalarını kesmeye çalıştığı taşlama makinesinin spiral taşının parçalanarak vücuduna saplanması sonucu öldü.

Dikilitaş Mahallesi 3. Tuğba Sokak'ta topladığı demir parçalarını taşlama makinesiyle kesmeye çalışan Hamit Kardaş (43), makinenin ucundaki spiral taşının parçalanması ve göğsüne isabet etmesiyle yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Kardaş, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Otobüste 4 kilogram esrar bulundu

Kayseri'de bir otobüsün bagajında 4 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayseri-Malatya karayolunda Antalya'ya giden bir yolcu otobüsünü durdurdu.

Otobüste, narkotik köpeği "Sedef"in de katılımıyla yapılan aramada, bagajda valizin içinde 4 kilogram esrar bulundu.

Olayla ilgili Ercan U. (19) gözaltına alındı.

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu.

Deniz Feneri yakınlarındaki kayalıkların arasında, denizin içinde ceset olduğunu gören vatandaşlar, durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin bir erkeğe ait olduğu tespit edildi.

İlk belirlemelere göre, ceset üzerinde darp izine rastlanmadı.

Ceset, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bozkurt Diyarbakır Tatvan Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title