Haberler

Yalçın'a Yıldırım'da Coşkulu Destek

AK Parti İl Başkan adayı Sedat Yalçın, il kongresinin asıl sahibinin delegeler olduğunu belirterek, "Delegelerimizin dediği olacaktır."

AK Parti İl Başkan adayı Sedat Yalçın, il kongresinin asıl sahibinin delegeler olduğunu belirterek, "Delegelerimizin dediği olacaktır. Onun dışında hiçbir şey söz konusu değildir. Bizim delegemiz AK Parti'nin istikametini bilir" dedi.

AK Parti İl Başkan Adayı Sedat Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, Yıldırım ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Cazibe Merkezi Kocamanlar Restoran'daki programda partililer, Sedat Yalçın'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Yoğun katılımın olduğu programda söz alan AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, 22 Nisan'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı AK Parti İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde Sedat Yalçın'a destek vereceklerini söyledi.

Yazıcı'nın konuşmasının ardından söz alan Yalçın, AK Parti'nin bölgesinde büyük bir güç haline geldiğini ifade ederek, il başkanlığı seçimlerinin Bursa için hayırlı olmasını diledi. Yalçın, "Büyük sıkıntı çeken ülkelerin umudu Türkiye'dir. Bu coğrafya için önemli olan liderin bizlere genel başkan olması da çok önemli. Her davranışımızda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık olmayı hiç aklımızdan çıkarmayalım. Büyük bir marka ile birlikte siyaset yaptığımızın bilincinde olmalıyız" diye konuştu.

YALÇIN'DAN SEÇMELİ DERS YORUMU

Uzun görüşmeler sonucunda TBMM'de kabul edilen 4+4+4 eğitim yasasının Türkiye için önemli bir adım olduğunu dile getiren Yalçın, Kur'an-ı Kerim'in ortaokul ve liselerde seçmeli ders olmasının önemine işaret etti. Yalçın, "Artık evlatlarımız genel eğitim alırken aynı zamanda seçmeli olarak Kur'an-ı Kerim eğitimi de alabilecek. Peygamber Efendimizin hayatını öğrenebilecek. Bu çok önemli bir şey. Bu imkanı sağladığı için başbakanımıza teşekkür ediyorum. Milletvekilleri, milletin talebini dile getirdi. Bu

tarihi bir iştir. Milletin vicdanına hitap edildi. Artık liseyi bitiren bir öğrenci, temel dini bilgilerine hakim olacak. Kendi dini kitabının önemini bilerek üniversite aşamasına geçecek. Türkiye bu tür konulardaki önyargılardan hızla kurtulmalı" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ'NİN GİZLİ AJANDASI YOK"

Yalçın, CHP'nin Tandoğan'da yaptığı mitingi eleştirerek, "Bu öğrenciler mesleki ve teknik eğitimini aldığı zaman niçin rahatsız oluyorlar? Bunları bir türlü anlayamıyoruz. Türkiye şu anda çok büyük ara eleman sıkıntısı çekiyor. Uyuşturucu kullanma yaşı ilkokul seviyesine kadar indi. Bu çocuk mensup olduğu dinin kitabındaki emirleri bir kez okusa, oradaki yasaklara dikkat etse, bunun kime ne zararı var. Özgüveni yüksek, dünya gençliği ile rekabet edecek bir gençlik ortaya çıkacak. Bundan rahatsız olmaya

gerek yok. AK Parti'nin bunun arkasında bir gizli ajandası mı var acaba? diye sorabilirler. Hiçbir ajandası yok. Bir hesabı olsaydı, 10 yıldır Cumhuriyet savcıları mutlaka bir işlem yapmaları gerekirdi. Hiçbir talep olmadı. Türkiye'nin şu anda 70 yıldır giydirilen elbiseyi Türkiye kendi bedenine uygun hale getiriyor. Türkiye normalleşiyor. Yapılan bu başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

"MUHALETEFETİN AĞZINA BİBER SÜRDÜK"

Ovaazatlı seçimlerinde AK Parti'nin aldığı başarının Başbakan Erdoğan'ı mutlu ettiğini ifade eden Yalçın, şöyle devam etti:

"O seçimler öncesinde parti teşkilatları elinden gelen gayreti gösterdi. CHP Lideri Ovaazatlı'da yaptığı mitingde 'iktidar partisinin ağzına biber sürün' demişti. Ovaazatlı'nın da biberi meşhur. Böyle laflar edilirken, biz aldığımız yüzde 56 oy ile onların ağzına biberi sürdük. Bu seçim bizim için önemli bir başarıydı."

Yalçın AK Parti Bursa teşkilatlarının yaklaşık 200 bin üyesi olduğunu dile getirdi. Üye sayısının her geçen gün arttığına işaret eden Yalçın, AK Parti'nin Bursa'nın en büyük sivil toplum örgütü olduğunu vurguladı.

"İL KONGREMİZİN SAHİBİ DELEGELERİMİZDİR"

AK Parti'nin Türkiye'nin ihtiyacı olan bir teşkilat olduğunu söyleyen Yalçın, "AK Parti daha çok işler yapacak. Bizim il kongremizin sahibi delegelerimizdir. İl kongremizde karar verecek olan delegelerdir. Delegelerimizin dediği olacaktır. Onun dışında hiçbir şey söz konusu değildir. Bizim delegemiz AK Parti'nin istikametini bilir. Başbakanımızın nasıl bir Türkiye arzuladığını çok iyi bilir. Genel merkezimizin yaptığı şey, bu konuda iradeyi paylaşmaktan ibaret. Hiç kimsenin iradesine engel söz konusu

olamaz" açıklamalarında bulundu.

"DELEGELERİN DEDİĞİ OLACAK"

Kentsel Dönüşüm Yasası'nı partililerle birlikte kapı kapı dolaşarak anlatacaklarını söyleyen Yalçın, yasanın uygulanması için Ankara ile irtibat içinde olacaklarını vurguladı. Önümüzdeki seçimlerde belediye ve il genel meclis üyelerinin seçimleri için isim belirlerken kesinlikle delegelerin dediği olacağını kaydeden Yalçın, "Sizin iradeniz oraya yansıyacak. Şimdiye kadar partiye elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Eksiğimiz olabilir. Gerçekleştiremediğimiz çalışmalar olabilir. Gücümün yettiği

kadar, son noktaya kadar partimin hukukunu korumaya gayret ettim. Kimsenin başını önüne eğdirmeyecek şekilde il başkanlığı yaptım. Partililerimizi mahcup edecek hiçbir işinde olmadım" açıklamalarında bulundu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sedat Yalçın Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title