Haberler

Çalışmak için Esenyurt'tan Vietnam'a giden Türk vatandaşı sokak ortasında katledildi

Güncelleme:

2 ay önce çalışmak için İstanbul'un Esenyurt ilçesinden Vietnam'a giden gemi makine dairesi personeli 2 çocuk babası Sinan Ergül, taksi beklerken kasaptan bıçak çalarak yanına gelen bir saldırganın darbeleriyle sokak ortasında öldürüldü.

Esenyurt'tan Vietnam'a 2 ay önce çalışmaya giden gemi makine dairesi personeli 2 çocuk babası Sinan Ergül (52), taksi beklerken sokak ortasında bıçakla öldürüldü. Ayakta durmakta güçlük çeken eşi Pınar Ergül, Adli Tıp Kurumu önüne gelerek eşinin ölümünde ihmal olduğunu söyledi.

Çalışmak için Esenyurt'tan Vietnam'a giden Türk vatandaşı sokak ortasında katledildi

KASAPTAN BIÇAK ÇALARAK SALDIRDI

Olay 30 Temmuz öğle saatlerinde Vietnam'ın kuzeyindeki Ha Tinh Eyaleti'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Sinan Ergül (52), Türk olan gemi kaptanı arkadaşı ile birlikte alışveriş merkezine gitti. Alışveriş merkezinden çıkan iki arkadaş gemiye dönmek için taksi beklemeye başladı. O sırada kasaptan bıçak çalarak yanlarına gelen Tran Van Son (24), önce Ergül'e saldırdı, sonra arkadaşına saldırmaya çalıştı.

Çalışmak için Esenyurt'tan Vietnam'a giden Türk vatandaşı sokak ortasında katledildi

SALDIRGANI ARKADAŞLARI YAKALADI

Tran Van Son olay yerinden kaçarken, kanlar içinde yerde kalan Ergül'e ilk müdahaleyi yanında bulunan arkadaşı yaptı. Olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı ancak Ergül hayatını kaybetti. Olay sonrası Ergül'ün yanında bulunan arkadaşları saldırganı yakaladı. Polis ekiplerini çağıran 2 arkadaş, zanlıyı polis ekiplerine teslim etti. Sinan Ergül'ün cenazesi Türkiye'ye getirildi.

Çalışmak için Esenyurt'tan Vietnam'a giden Türk vatandaşı sokak ortasında katledildi

"KASAPTAN BIÇAK ÇALIYOR, HIRSIZLIK YAPIYOR, İHMAL VAR"

Adli Tıp Kurumu önüne gelen Ergül'ün eşi Pınar Ergül, "Hukuki yollardan haklarımızı arayacağız. Yapanların yanına kalmasını istemiyoruz. Hep ihmaller silsilesi var. Orada güvenlik varmış, güvenlik hırsızlık yapan adamı tutup dışarı atıyor, neden yakalamıyorsun? Kasaptan bıçak çalıyor, orada da ihmal var. Eşim orada taksi bekliyor, yüz yüze bile gelmemişler. 'Ters baktın' olayı bile değil. Arkasından bıçakla saldırmış.

Çalışmak için Esenyurt'tan Vietnam'a giden Türk vatandaşı sokak ortasında katledildi

"ASLAN GİBİ KOCAMIN CENAZESİNİ VERECEKLER"

Eşim kimseyle tartışmazdı. Gemiden izin alarak alışveriş merkezine gitmişler. Arkadaşlarıyla gezmeye gitmişler. 5 yaşında ikizlerimiz var, çocuklarına doyamadı. Aslan gibi kocamın cenazesini verecekler. Nasıl bir süreç bizi bekliyor? Nasıl alışacağız? Çocuklarımla beraber zorluklarla yaşayan bir aileydik. Ekmek paramızı kazanıyordu, çok üzülürdük giderken. Çocuklarına hasretti. Bu işin peşini bırakmasınlar, gerekli cezaları alsınlar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Esenyurt Vietnam Çocuk Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Dr.Kimbel:

Viatnamda zaten insanlar issiz sen git oraya suriyeliler gibi milletin isini elinden al olacak degil öyle degilmi,bir suriyeliyi bicaklasalar ayip olurdu öyle degilmi biz zaten calismadan para isteriz ev kiralari gibi veya masada bitcoin al sat bu islerden anlariz

21
514
yanıtYanıtla
Hi Priv:

Adam gemici bilader? Evinin küvetinde mi çalışsın adam? Yok gerçekten siz oy vermeyi bırak fikir bile belirtmeyin

yanıt134
yanıt1
Halit:

haberi nerenle okudun adam gemici gemide çalışıyor vietnamda çalışmıyor gemi yükü olan limana gider orada ihtiyaçları varsa çarşıya gidip alışveriş yaparlar hani bilmiyorsun oyüzden yazıyorum

yanıt430
yanıt3
Hacı Şembeki:

Allah rahmet eylesin..

183
8
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

Suçlumu arıyorsunuz ilk bakılacak yer Esenyurt bikaç kez gittim samimi söylüyorum diken üstünde yürüyorsunuz her an bi silah sıkılabilir kanunsuz yer ..

119
72
yanıtYanıtla
ERKAN :

Olay 30 Temmuz öğle saatlerinde Vietnam'ın kuzeyindeki Ha Tinh Eyaleti'ndeki bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi

yanıt93
yanıt6
Onder Yildiz:

Haberi tekrar okuduğunda hala anlamıyorsan,ilkokul eğitimine tekrardan başla yada bir zeka testi filan yap kac çıkacak.

yanıt138
yanıt6
Kaan Korkmaz:

Ben yıllardır Esenyurtta yaşıyorum boş konuşma her yerde olay oluyor. Ayrıca adam Vietnam da öldürülmüş gözüne bi gözlük al sonra yorum yap.

yanıt54
yanıt6
burak:

neymiş demekki her ülkede cinayet işleniyormuş o yüzden türkiyeye sahip çıkalım ermenilerin ülkelerine heveslenmeyelim öleceksek türkiyede hep beraber ölelim

58
132
yanıtYanıtla
Şener Yurdagül:

İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Rabbim rahmeti ile muamele etsin, şehadetini kabul etsin; geride kalanlarına sabır ihsan eylesin.

34
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title