Haberler

Vali Oğuz Geleneksel Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Güncelleme:

Isparta'nın bir eğitim şehri olması yönünde çalışmalar yürüten Vali Memduh Oğuz, torunu Zeynep Oğuz ile birlikte İstiklal Anaokulu ve Hilmi Dilmen İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

İlk olarak İstiklal Anaokulunu ziyaret eden Vali Memduh Oğuz bütün sınıfları ziyaret etti. Çocuklarla torunu Zeynep'i tanıştıran Vali Oğuz çocuklarla bir süre sohbet etti.

Anaokulunda yürütülen çalışmalar hakkında Vali Oğuz'a bilgi sunan İstiklal Anaokulu Müdürü Sevim Özdemir; "Sayın Valim ziyaretiniz bizleri ve çocuklarımızı çok memnun etti, okulum adına size çok teşekkür ediyorum. Burada 4-6 yaş arasında olan çocuklarımıza yönelik olarak okula hazırlık çalışmalarımız devam etmekte.

Yaş gruplarına göre kulüp çalışmalarımız var, drama, yaratıcı dans ve parmak gelişimini sağlayan çalışmalar gibi çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Yapılan etkinliklerin çocuk zekasının gelişimi üzerine ne kadar çok faydası olduğunu biliyoruz.

Ayrıca bu çocuklarımızın ileriki yaşamlarında, sosyal hayatlarında başarılarını arttıracağına inanıyoruz. Yapılan bu çalışmalar velilerin katılımıyla yılsonunda düzenleyeceğimiz etkinlikle Isparta halkıyla paylaşmak istiyoruz. Tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Oğuz; "Ispartalılar sahip oldukları okullardan gurur duyabilirler"

İstiklal Anaokulundan gurur duyduğunu ifade eden Vali Memduh Oğuz; "Haberli bir ziyaret olmamasına rağmen sizlerinde gördüğü gibi her şey yerli yerinde, mutfağını gezdik, bütün sınıfları gezdik ve gördük ki; herkes görevinin başında. En önemlisi de çocuklarımız pırıl pırıl ve çok mutlular, o bakımdan bu bizim milletimizin geleceği demek, istikbalimiz bu işte. Dün sahip olmadıklarımıza bugün sahibiz, bu anaokulundaki alt yapı, çocuklara gösterilen ilgi, çocukların yaş gruplarına göre eğitilmesi ve onların geleceğe hazırlanmaları çok önemli. Veliler rahat edebilirler, 140 öğrencinin hiçbirine farklı muamele yapılmadan hepsi eşit şekilde eğitiliyor.

Biliyorsunuz birde Fatih anaokulumuz var, geçen sene onu da görmüştük ve çok beğenmiştik. Bu okullarımız Türkiye'deki anaokulu standardının üstünde olan anaokullarımız. Çocuklarımızı, torunlarımızı böyle okullara vermek isteriz. Bakın benim torunum İstanbul'da hem de ücreti yüksek olan bir anaokuluna gidiyor. Şunu samimiyetle söylüyorum buranın seviyesi çok şükür oradan en az 10 sene ileride. O bakımdan Ispartalılar bu güzel ana okullardan gurur duyabilirler.

Ayrıca çocuklarımız burada sosyalleşmişler, bu yaştaki çocuklarda bu kadar yüksek bir sosyalleşme kolay elde edilmez, bu yüksek bir emekle olur. Evde zorunlu ihtiyaçlarını söylemekte zorlanan çocuklar buraya gelmişler ve baya okul öğrencisi olmuşlar. Bu bakımdan tekrar tekrar yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, emeği geçen bütün bakıcı anneleri ve yardımcı hizmetlileri hepsini tebrik ediyorum" dedi.

Vali Memduh Oğuz ardından Hilmi Dilen İlköğretim okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Oruç, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Kuntay Demiral ve yönetimi tarafından karşılanan Vali Oğuz, teneffüste bulunan öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Oğuz, öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle de sohbet etti.

Okulları görmekten ve çocuklarla birlikte olmaktan dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Memduh Oğuz, idareci ve öğretmenlere başarı dilekleriyle okuldan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memduh Oğuz Zeynep Oğuz Isparta Güncel Haberler

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title