Haberler

Son Dakika: Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırı! Doktoru öldüren şahıs intihar etti

Güncelleme:

Son dakika: Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, 1 ay önce vefat eden annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı Konya Şehir Hastanesi'nde başına silahla ateş ederek öldürdü. Saldırgan, daha sonra aynı silahla intihar etti. Yaşananların ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca, "Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Bugün saat 14.30 sıralarında Konya Şehir Hastanesi'nde çalışan Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya ile farklı bir hastanede güvenlik görevlisi olan Hacı Mehmet Akçay tartışmaya başladı.

İKİSİ DE YAŞAMINI YİTİRDİ

Tartışmada doktoru silahla vuran Mehmet Akçay aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Durumu ağır olan Karakaya ile Akçay ameliyata alındı. Ağır yaralanan doktor ve saldırgan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Son Dakika: Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırı! Doktoru öldüren şahıs intihar etti

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Akçay'ın annesi Kezban Akçay'ın, yaklaşık 1 ay önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. Akçay'ın doktor Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için öldürdüğü öne sürüldü.

SALDIRGAN GÜVENLİK GÖREVLİSİYMİŞ

Saldırganın Yunak İlçe Devlet Hastanesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Konya Valisi Vahdettin Özkan ile İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, hastaneye giderek, yetkililerden bilgi aldı. Vali Özkan, konuyu takip ettiklerini belirterek, "Saldırıya uğrayan doktor ve saldırgan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı." dedi.

HASTANE ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI

Öte yandan Konya Şehir Hastanesi çalışanları, "Doktora uzanan eller kırılsın" sloganı atarak iş bırakma eylemi yaptı, poliklinik muayenelerini durdurdu.

BAKAN KOCA'DAN İLK AÇIKLAMA

Yaşanan saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Konya Yunak İlçe Devlet Hastanesinden bir güvenlik görevlisi, Konya Şehir Hastanemizde bir hekim arkadaşımıza silahıyla ateş ederek onu hayattan kopardı. Olayda kendisi de öldü. Adli makamlar dehşet saçan canilik konusunda araştırmalarını sürdürüyor. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Son Dakika: Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırı! Doktoru öldüren şahıs intihar etti

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: LANETLİYORUZ

Olayla ilgili sosyal medya Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Konya Şehir Hastanesi'nde Doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika: Konya Şehir Hastanesi'nde silahlı saldırı! Doktoru öldüren şahıs intihar etti

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Şehir Hastanesi Konya Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

Dizar Tokkaş:

Doktora kurşun yağdırmak nedir ya. Nasıl insan bunlar. Bu kadar mı eğitimsiz bu toplum

602
1081
yanıtYanıtla
Tahir Durak:

Bu işin eğitimle toplumla ne ilgisi var. Adam annesinin ölümü yüzünden cinnet geçirmiş sıkmış. Kim haklı kim haksız nereden biliyorsun. Sonra eğitimli insanlar tamamen suçsuz günahsız mi

yanıt4
yanıt0
Atilla bolat:

Güvenlik girişi olsun dedektör le girişte aransin bu avmlerde bile var hastane de niye yok

629
81
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Devletin doktorundan ne istedin. Görev başındaki insanı öldürmeye kalkmak nedir ya. Millet iyice kafayı yemiş. Doktor kardeşimizi Allah ailesine sevdiklerine bağışlasın. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur. Ne manyaklar psikopatlar türedi yahu...

414
94
yanıtYanıtla
sadece kadir:

ZATEN HASTANEDE GÜVENLİK SIFIR. ORAYA DİKMİŞLER GÜVENLİK NE ZAMAN HASTANEYE GİTSEM ELLERİNDE ÇAY BARDAKLARIYLA KAPININ ÖNÜNDE MUHABBET EDERLER. 1 KİŞİ BANKODA OTURUR ELİNDE TELEFON BAKAR SAĞA SOLA, SÖZDE GÜVENLİK İŞTE !!!

295
49
yanıtYanıtla
Gökhan Çakır:

Doktorların değerini anlayacaksınız ama çok geç olacak..

238
97
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Silahlı saldırıyı yapan şahıs, hastaneye nasıl silahla giriş yapabiliyor..

243
29
yanıtYanıtla
Ahmet:

Otopark girişinde güvenlik yok ordan girmiştir

yanıt20
yanıt44
murat bilir:

Güvenlikler kendini koruyamaz

167
31
yanıtYanıtla
Can Demir:

diger doktorların işi bırakması çok saçma.. muayene bekleyen diğer hastaların ne suçu var. o zaman bir askerimiz ŞEHİT olunca tüm askerler SİLAH BIRAKSIN.

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title