Haberler

Son Dakika! İstanbul Levent'teki Metrocity AVM'de çıkan yangın söndürüldü: Can kaybı veya yaralı yok

Güncelleme:

Son dakika! İstanbul Levent'teki bir AVM'de yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü. Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, AVM'dekilerin tamamının tahliye edildiğini belirterek olayda can kaybı ya da yaralı olmadığını ifade etti.

İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde öğle saatlerinde Metrocity adlı alışveriş merkezinin çatı kısmında yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede büyümesinin ardından bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İ

YEMEK YİYEN VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Yangının tam da çevredeki iş yerlerinden öğlen yemeği için AVM'ye giden vatandaşların yoğunlukta olduğu sırada çıkması daha da büyük bir paniğe neden oldu. Vatandaşlar hemen bölgeden uzaklaştırıldı.

Son Dakika! İstanbul Levent'teki Metrocity AVM'de çıkan yangın söndürüldü: Can kaybı veya yaralı yok

"İÇERİDEKİLER TAHLİYE EDİLDİ"

Öte yandan Şişli Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, AVM'dekilerin tamamının tahliye edildiğini belirterek olayda can kaybı ya da yaralı olmadığını ifade etti. Açıklamasında Kaya, "Yangın Metrocity AVM'nin girişindeki çatının sol tarafında çıkmış bulunmakta. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin itfaiye ekiplerinden sorumlu daire amiriyle de görüştüm, şu anda herhangi bir olumsuz durum yok. Yangını kontrol altına almaya çalışıyorlar. Ana binayı da göreceksiniz hemen sağ tarafta. Arkadaşlar içeriden buraya geçmesini de engelledi. Tahliye işlemleri de yapıldı. İnşallah kısa sürede sonuçlanacak. Herkese geçmiş olsun diyorum. Şu anda ölü ya da yaralı yok. İçerisi güvenli bir şekilde hem ön hem arka kapıdan tahliye edildi" açıklamasında bulundu.

Son Dakika! İstanbul Levent'teki Metrocity AVM'de çıkan yangın söndürüldü: Can kaybı veya yaralı yok

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

İtfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. 106 itfaiye personelinin 34 araç ile müdahale ettiği yangında soğutma ve duman tahliyesi çalışmaları sürüyor.

Son Dakika! İstanbul Levent'teki Metrocity AVM'de çıkan yangın söndürüldü: Can kaybı veya yaralı yok

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Şimdi troller gelir İmamoğlu nerdesin senin yüzünden diye :))))

81
72
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Bu yangın İstanbul'un yarısını götürür..

12
21
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title