Haberler

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

Güncelleme:

Son dakika! Niğde'de AK Parti'nin programından dönen öğrencileri taşıyan araç, sabah saatlerinde kaza yaptı. Araçta bulunan 3 öğrenci hayatını kaybederken, 41 öğrenci de yaralandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hastane önünde yaptığı açıklamada kazanın nedenine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Bakan Soylu, "Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Adana- Niğde Otoyolu, Güney Köyü yakınlarında Adana'dan Konya'ya giden ve sürücüsünün ismi açıklanmayan tur otobüsü, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye, sağlık, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi.

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

2 GENÇ OLAY YERİNDE, 1 GENÇ HASTANEDE VEFAT ETTİ

Sağlık ekipleri, kazada 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan 42 kişi ise ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Ölenlerin cenazeleri otopsi için Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra yaralı gençlerden biri daha hastanede hayatını kaybederek Türkiye'yi yasa boğdu.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Feci kazada hayatını kaybeden öğrencilerin kimlikleri de belli oldu. Selçuk Üniversitesi öğrencileri Sude Akkuş, Ömer Faruk Küçük ve İlayda Karakoca kazada can verdi. Sude Akkuş'un sosyoloji, Ömer Faruk Küçük'ün mekatronik, İlayda Karakoca'nın ise sanat tarihi bölümünde öğrenim gördüğü öğrenildi.

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

CUMHURBAŞKANI'NDAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Adana'da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya'ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

BAKAN SOYLU VE BERABERİNDEKİ HEYET HASTANEYE GİTTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana-Niğde Otoyolu, Güney köyü yakınlarında saat 04.00 sıralarında şarampole yuvarlanan otobüste yaralandıktan sonra ambulanslarla götürüldükleri Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan öğrencileri ziyaret etti. Bakan Soylu'nun ziyaretine AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Jülide Sarıeroğlu ve Vali Mustafa Koç da eşlik etti. Yaralıların durumları hakkında bilgi alan Bakan Soylu, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

SOYLU: CUMHURBAŞKANIMIZ'I ANBEAN BİLGİLENDİRDİK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hastane ziyaretinin ardından hastane önünden kazayla ilgili açıklamada bulundu. Bakan Soylu, "Sabah kaza olur olmaz Cumhurbaşkanımızı bilgilendirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız da bu konudaki üzüntülerini dile getirdi. Bu genç kardeşlerimiz, dava arkadaşlarımız için başsağlığı dileğinde bulundu. Biz de genç kardeşlerimizin mekanının cennet olması için dua ediyoruz, acılı ailelerine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Son Dakika: AK Parti programından dönen 3 genci ölüme götüren kaza, şoförün uyuması nedeniyle olmuş

"KAZA, ŞOFÖRÜN UYUMASINDAN KAYNAKLANMIŞ"

Kazanın nedeniyle ilgili korkunç gerçeği açıklayan Soylu, "Toplam 28 kardeşimiz gözlem altında, diğerlerinde bir hayati tehlike söz konusu değil. Kazanın şoförün uyumasından kaynaklandığı, şoförün ilk verdiği beyanda ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Süleyman Soylu AK Parti Niğde Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (27)

Haydar:

Üniversite öğrencilerinin tıka basa doldurulmuş uykusuz bir şoförün kullandığı otobüste parti gezisinde ne işi var.Yazık değilmi bu gençlere Aynı şey CHP li gençlerin otobüsünde olsa partiyi topa tutmuş ortalığı ayağa kaldırmıştınız.

324
68
yanıtYanıtla
Recep Özdemir:

ORTALIĞI SİZDE AYAĞA KALDIRIN BAKALIM ÖLENİ GERİ GETİREBİLECEKMİSİNİZ HAYIR VE ŞERRİN ALLAHTAN OLDUĞUNA İNANAN VE ÖLÜMÜN VAKTİ GELDİĞİNDE NE BİR NEFES FAZLA NE BİR NEFESİN AZ OLACAĞINA İNANCI OLAN SENİN GB DÜŞÜNMESİ ACABA NEKADAR DOĞRU

yanıt35
yanıt142
Haydar:

Recep özdemir dinimizi siyasetinize alet etme kolaycılığından vazgeçin CHP otobüsü olsa gene böyle konuşurmuydun.

yanıt97
yanıt14
Alioz:

Recep Özdemir burada gelip Müslümanlık taşlama millete be cahiliye. Dediklerini herkes gayet iyi biliyor zaten. Öğrenci çocukların herhangi bir parti etkinliğinde ne işleri var. Niye bu çocukların beyni yikaniyor. Onu soruyoruz.

yanıt66
yanıt10
Onder Yildiz:

kafamda deli sorular.Neden bir yerden bir yere gençleri taşiyorsunuz partiniz için.İkincisi çoğu zaman otobüs kazaları oluyor neden böyle ilgilenmiyorsunuz?

255
32
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Bindirilmiş kıtalar diye bir video izledim. Mitinge katılanlar çok gösterilsin diye Ülkemin ll ve İlçelerinden otobüslerle miting alanına vatandaşların taşındığını gösteriyordu. Peki bu insanlar ve otobüsler bedava mı geliyorlar veya masrafları kim karşılıyor, bilebilsek...

233
45
yanıtYanıtla
bekir yapici:

TABIKI SAHSI SERVETLERINDEN DEGIL MUHTEMELEN HARCANAN PARA VATANDASIN CEBINDEN AMA SORULUNCA DEVLET SIRRI OLUYOR:

yanıt0
yanıt0
Dr.Kimbel:

Adanada gençler yokmu neden konya dan adana ya gençler götürülüyor anlam veremiyorum allahbrahmet eylesin

243
35
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aaaa kardeş, sen ''akepe taşımacılığı'' diye bir terim duymadın herhalde... Reklamı bile var yaaa, hani ''Taşımacılık, mitinglerde ve seçimlerde bizim işimiz...'' diye devam eden reklam.

yanıt59
yanıt7
Çınar Saraç:

Adana’da gidecek insanlar vardı onlar yetmez diye bütün şehirlerden otobüs kaldırıp Adana’ya götürdünüz ben Adana da yaşayan biri olarak bunu biliyorsam burda çıkıp şöfor uyumuş demek mantıklı mı , şöföre bahane bulmuyorum o kadar insanı oraya götürenler suçlu

196
34
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title