Haberler

Şampiyon Güreşçi Taha Akgül Olimpiyatlara Annesi ve Babası ile Gidecek

Şampiyon güreşçi Taha Akgül olimpiyatlara annesi ve babası ile gidecekP&G'nin 'Teşekkürler Anne' kampanyasıTMOK Başkanı Erdener Ülkemizin 13-14 dalda 100'e yakın sporcuyla olimpiyat oyunlarında yer almasını bekliyoruz dedi.

Şampiyon güreşçi Taha Akgül olimpiyatlara annesi ve babası ile gidecek

P&G'nin 'Teşekkürler Anne' kampanyası

TMOK Başkanı Erdener Ülkemizin 13-14 dalda 100'e yakın sporcuyla olimpiyat oyunlarında yer almasını bekliyoruz dedi.

Milli Şampiyon Güreşçi Taha Akgül, bu yıl 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na P&G? 'Teşekkürler Anne' kampanyası kapsamında annesi ve babası ile gidecek.

P&G' Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu P&G' Türkiye olarak 'Teşekkürler Anne' kampanyası kapsamında Milli Güreşçi Taha Akgül'ün annesine sponsor alarak onu Rio 2016 Olimpiyat Oyunları'na götürecek olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Rio Olimpiyat Oyunları'na annesi ve babasıyla birlikte gidecek olan milli Güreşçi Taha Akgül 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na daha tecrübeli bir şekilde katılacağım. En büyük madalya umutlarından bir tanesiyim. Sadece ben değil güreş milli takımı olarak olimpiyatlarda üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu günlere gelmendeki en büyük etkenlerden bir tanesi annemdir şeklinde konuştu.

Taha Akgül'ün annesi Gülbahar Akgül ise Burada tüm annelere çağrı yapıyorum, evlatlarınızın arkasında durun ve varlığınızı hissettirin, hissetsinler. Sizin sevgi ve desteğiniz onların motivasyonu için çok önemli. Taha, gerçekten bugünlere kolay gelmedi. Zorlu mücadelede hep oğlumu destekliyorum. Çok çalıştı. Dualarımla onu hep destekliyorum dedi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener ise bu yıl 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'nın Rio şehrinde yapılacak olimpiyat oyunlarının Türkiye açısından çok önemli olduğunu söyledi. Erdener, Ülkemizin 13-14 dalda 100'e yakın sporcuyla olimpiyat oyunlarında yer almasını bekliyoruz dedi.

Erdener, olimpiyata gidecek olan Taha Akgül'ün Rio'da madalya umudu olduğunu ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti. Erdener, bu yolda annelerin perde arkasındaki başarılarının ise göz ardı edilemeyeceğini de iade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Erdener Taha Akgül Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title