Haberler

Sahte doktorun ameliyatı sonrası mağdur olan İranlı kadından suç duyurusu: Göğüslerimi kaybettim

Güncelleme:

İstanbul'da Suriyeli sahte doktor tarafından yapılan ameliyat sonrası göğüslerini kaybettiğini öne süren İranlı Neda Farzadıfar, adliyeye giderek suç duyurusunda bulundu. Farzadıfar yaşadıklarını, "Ameliyattan 2 gün sonra göğüslerimde enfeksiyon oluştu. Göğüs uçlarım morardı, 1 hafta sonra simsiyah oldu. Şu anda göğüsüm hiç yok, sadece cildim var ve çok yara var, göğüs uçlarım da kayboldu" diyerek anlattı.

49 yaşındaki Neda Farzadıfar, İstanbul'a taşınmadan önce göğüslerine silikon taktırdı. İstanbul'a yerleştiğindeyse 1.5 sene önce takılan protezlerin küçültülmesini istedi. Eski eşi İranlı Neda Farzadıfar'a Instagram üzerinden Sultangazi'de bir tıp merkezi bulduğunu söyledi. Tıp merkezine 60 bin TL ödediğini dile getiren Neda Farzadıfar, göğüs küçültme ameliyatına girdi. Farzadıfar'ın iddiasına göre, protezler değiştirilmek yerine küçültülerek İranlı kadının göğüslerine tekrar takıldı.

"15 KEZ AMELİYAT EDİLDİM"

Neda Farzadıfar bir kaç gün sonra göğüslerinde enfeksiyon olduğunu ve göğüs uçlarının morardığını belirterek operasyonu geçirdiği tıp merkezine başvurdu. Tedaviye başlandı ama yine İranlı kadının iddiasına göre göğüs uçları düştü. Ozon tedavisi gibi tedavilere başlandığını dile getiren Farzadıfar, Sultangazi'deki tıp merkezinin bu durumu düzeltmek için 15 kez kendisini ameliyata aldığını iddia etti. Yapılan işlemlerin sonundaysa Neda Farzadıfar göğüslerinin komple alındığını ve başka bir protez takıldığını öne sürdü.

SAHTE DOKTOR İDDİASI

Neda Farzadıfar ve avukatı dün de Gaziosmanpaşa Adalet Sarayı'na giderek tıp merkezinden şikayetçi oldu. Operasyonları gerçekleştiren kişinin Suriyeli ve doktor olmadığı iddia edildi.

Sahte doktorun ameliyatı sonrası göğüslerini kaybettiğini iddia eden İranlı kadından suç duyurusu

"GÖĞÜS UÇLARIM KAYBOLDU"

Neda Farzadıfar, "Göğüslerimde İran'da yaptırdığım protezler vardı. Ben onların boyutlarını küçültmek istedim. Ameliyat oldum, memnun kalmadım. 2 gün sonra göğüslerimde enfeksiyon oluştu. Göğüs uçlarım morardı, 1 hafta sonra simsiyah oldu. Şu anda göğüsüm hiç yok, sadece cildim var ve çok yara var, göğüs uçlarım da kayboldu" şeklinde konuştu.

Sahte doktorun ameliyatı sonrası göğüslerini kaybettiğini iddia eden İranlı kadından suç duyurusu

"GÖĞÜSLERİ TAM BİR ERKEK GÖĞSÜ OLDU"

Neda Farzadıfar'ın kızı Sara Hemati ise, "Önceden protezleri vardı ama küçültmek istedi. Göğüslerini küçültmek için yanlış bir ameliyat yaptılar. Göğüsteki protezi çıkarmak yerine protezi küçülterek geri taktılar. Enfeksiyon yaşandı, annemin göğüsleri morararak simsiyah oldu ve düştü. Göğüsleri tam bir erkek göğsü gibi oldu. Bir protez taktılar ama o da sahte mi nedir bilmiyoruz. Görüntüsü de çok kötü. Eski eşi Instagram'dan o kliniği bulmuş. Şimdi eski eşi oraya ortak olmuş, 9 aydır orada çalışıyor" dedi

"BATTANİYE DİKER GİBİ DİKİŞ ATMIŞLAR"

Sara Hemati, "Operasyonu doktor olmayanlar yaptı, nasıl cesaret edip bu operasyonları yaptılar. Annem gibi çok fazla mağdur var. Öyle bir dikiş atmışlar ki sanki battaniye dikmişler. Orada bir kaç kişi kaçak çalışıyor ve doktor değiller. Operasyonu yapanların bir tanesi Türk diğeri de Suriyeli" diye konuştu.

TIP MERKEZİNDEN YALANLAMA

Öte yandan tıp merkezinin yetkilisiyse, "Hastanın cildindeki iyileşme süreci ile ilgili bazı işlemler tekrar etmiştir. Tedavi ile ilgili bazı işlemler aynı kuruluş tarafından revizyon ameliyatı yapılıp hastalığı giderilmiştir. İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki şikayet dilekçesinde kendisi şikayetinin giderildiğini söylemiş zaten. Durum anlatıldığı gibi değil" bilgisini verdi.

Sahte doktorun ameliyatı sonrası göğüslerini kaybettiğini iddia eden İranlı kadından suç duyurusu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Instagram Ameliyat İstanbul Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title