Haberler

    Oya Başar'ı Almanya'da Ağlattılar

    ALMANYA'da bu yıl 6'ncısı düzenlenen Frankfurt Türk Tiyatro Festivali'ne katılan ünlü oyuncular Ayşenil Şamlıoğlu ile Oya Başar, Joy's Women Club'ün konuğu oldu. Offenbach Fish Steak restoranında kulüp üyesi kadınlarla bir araya gelen Şamlıoğlu ile Başar, anılarını paylaştılar. Oya Başar, kanser sürecini anlatırken göz yaşlarını tutumadı.

    İLK DEFA AĞLIYORUM

    Başar, 2007 yılında yakalandığı meme kanseri sürecini "Kanser bir ceza değil. Saklanmasına da karşıyım. Ben tesadüfen kanser olduğumu öğrendim. Çok küçük zannedildi. Maalesef bir hayli fazlaymış. Lenflerimde olduğunu gördüler. Ameliyatla temizledikten sonra çok ağır terapi süreci yaşadım. Zor anlar. Çocuklarımdan hiç saklamadım. 'Ben kanserim. Hiç üzülmeyeceksiniz, eğer üzülürseniz hepimiz biteriz" dedim. Beş kez ameliyat geçirdim. En önemlisi şu. Yaptığınız işi bırakmayacaksınız. Güçlü olacaksınız. Hepimiz öleceğiz. Ölmekten korkmuyorum. Daha önemlisi iyi yaşabilmek. Ama o dönemde gördüm ki çok güzel dostlar biriktirmişim. O, beni çok motive etti. Haftada iki gün uyuyordum. Diğer beş gün çalışıyordum. Program da başarılı olunca, kendimi çok iyi hissetmeye başladım. Bunları söylerken ilk defa ağlıyorum. Neden olduğunu da anlamadım" dedi.

    BABAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

    Kendisi için yaşın bir sayıdan ibaret olduğunu aktaran Oya Başar, "Eğer dünyayı görebiliyorsan, gözleyebiliyorsan, beynin açıksa her zaman gençsin. Ailem tiyatro hastasıydı. Babam tiyatrocu olmak istemiş, kabul etmemişler. O da 'çocuğum olduğunda tiyatroyla ilgilenmesini istiyorum' demiş. Çok teşekkür ediyorum, bana çok güzel hayat sunmuşlar. Bir hayatta yüzlerce hayat yaşıyorsun" diye konuştu.

    FRANKFURT'TA BAŞLADIM

    Ayşenil Şamlıoğlu da "Baştan beri tiyatro diyordum. Bizimkiler 'çok gençsin önce üniversiteyi bitir' dedi. İki üniversiteye başladım, yarıda bıraktım ve Almanya'ya geldim. İlk amatör çalışmamı 1975'te Franfurt'ta yaptım. 5 yıl kadar kaldım. Ben hangi yıl doğduğumu bilmem. O yüzden bankalarla hep başım belaya girer. Sayılarla, günlerle hiç ilgilenmiyorum. Beni Türkiye yetiştirdi. Türk tiyatrosuna karşı borcum var. Şehir Tiyatrosu'nun başına bu borcu ödemek üzere geçtim" dedi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Oya Başar Frankfurt Almanya Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title