Haberler

Nilüfer Müzik Festivali'nde kamp serbest, alkol ve sigara satışı yasak

Güncelleme:

Art arda gelen festival ve konser yasaklarına "Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel" sloganıyla düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali de eklendi. Kaymakamlığın kararına göre festivalde konaklamaya izin çıkarken alkol ve sigara satışı yasaklandı. Müziğin ise gece 1'de susacağı bildirildi.

Türkiye'de festival yasaklarına bir yenisi daha eklendi. Bu yıl 6. kez düzenlenecek Nilüfer Müzik Festivali'nde ve alkol satışı kaymakamlık tarafından yasaklandı. Belediyeye yazı gönderen kaymakamlık müzik yasağına da dikkat çekti.

FESTİVAL BAŞLAYACAK

Nilüfer Kaymakamı Mustafa Özarslan'ın imzasıyla, belediyeye gönderilen resmi yazıda festivale alkol satışı ve gece konaklaması yapılamayacağı vurgulanmıştı. Nilüfer Belediyesi'nin başvuruları sonucunda festivalde konaklamayla ilgili geri adım atıldı.

Nilüfer Müzik Festivali'ne konaklama ve alkol yasağı getirildi

KAMPA İZİN VERİLDİ, SİGARA VE ALKOL SATIŞI YASAK

Etkinlikten saatler önce alanda basın açıklaması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem "Festival için çok çaba gösterdik, yoğun emek harcadık. İmkanlarımızı sonuna kadar zorladık. Karşı karşıya geldiğimiz olumsuzluklar karşısında umudumuzu hep taze tutuk. 2015 yılından beri gerçekleştirdiğimiz festivali layıkıyla yerine getirmek istedik. Ne yazık ki, bize iletilen karar kamp ve alkol satışının iptali yönünde oldu. Bursa Valiliği ile yaptığımız görüşmeler sonucunda festivalimizin kamplı olması kararı alındı. En başta gençlerimiz için çaba gösteren ve bize destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Nilüfer Müzik Festivali'ne konaklama ve alkol yasağı getirildi

Nilüfer Müzik Festivali'ne konaklama ve alkol yasağı getirildi

MÜZİK GECE 1'DE SUSACAK

Öte yandan yazıda, Eğlence Yerlerinde Müzik ve Yayınları Konulu Genelgeye atıfla "Müzik yayının saat 01.00 saatini geçmemesi kaydıyla söz konusu etkinliğin yapılması hususunu bilgi ve gereğini arz ederim." ifadeleri kullanıldı.

Nilüfer Müzik Festivali'ne konaklama ve içki yasağı getirildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Twitter Bursa Haberler

500

Yorumlar (1)

Fruchi:

Welcome to saudi arabia

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title