Haberler

Marmaris Başkan Acar'dan Cenazede Gerginlik Açıklaması

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, dün toprağa verilen turizmci Ahmet Özkal'ın defnedilmesinin ardından yaşanan gerginlikle ilgili CHP İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, dün toprağa verilen turizmci Ahmet Özkal'ın defnedilmesinin ardından yaşanan gerginlikle ilgili CHP İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Tolga Çandar, Tunceli Milletvekili Kamer Genç ve çok sayıda partilinin de destek vermek üzere yanında bulunduğu Başkan Acar, her zaman sağduyulu ve olaylardan kaçınan taraf olduklarını, kimsenin şahsına kişisel bir hakarette bulunmadıklarını söyledi. DÜRÜSTLÜĞE DAVET ETTİ

Cenazede yaşananları anlatan Başkan Acar, cenazeye yanında koruma yokken hatta cep telefonu bile olmadan gittiğini belirterek şöyle dedi

Mezarlıkta, Doğan Tugay'ın geçtiğini fark ettim ve bir iki adım attıktan sonra omuzumdan birisi dokundu. Arkaya döndüğümde Tugay, iki parmağıyla dudağımın köşesine dokunarak, 'Ulan selamıma neden cevap vermiyorsun' dedi. O anda onun gösterdiği yere yumruk yedim ve yere düştüm. Bu kabullenilemeyecek bir hadise. Bir insan iki parmakla dudağa neden dokunur Demek ki noktayı gösterdi. Koruması da bana vurdu.

SANDIKTA HESAPLAŞMAYI TEKLİF ETTİ

Başkan Acar, Bizler adabıyla edebiyle görevimizi sonuna kadar yerine getiren insanlarız. Külhanbeyliği, eşkiyalığı hiç bir zaman yol olarak kendimize belirlemedik. Nasıl Başbakan şu anda 'Halk iradesi' diye söylemlerde bulunuyorsa. Doğan Tugay'ın onuru, haysiyeti, şerefi varsa 2014 yerel seçimlerinde karşıma çıksın. Sandıkta hesaplaşalım. Attırdığı o yumruğun hesabını orada görelim diye konuştu.

ÇANDAR SALDIRI PARTİMİZE YAPILMIŞTIR

CHP Muğla Milletvekili Tolga Çandar da, olayı partilerine yapılmış bir saldırı olarak değerlendirerek şunları söyledi

Burada birimize yapılmış bir saldırı Genel Başkanımız ve tarihimize yapılmış bir saldırıdır. Bu ülkenin onuru bizim üzerimizdedir. Böyle mafyavari tutumlarla bizim yöneticilerimizi, üyelerimizi sindirebileceklerini düşünmeleri bile büyük bir saflıktır. CHP'yi tanımamışlar demektir. Biz asla öfke ve kin duyguları taşımıyoruz. Ancak sormaktan da kendimizi alamıyoruz. AKP Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük suç örgütü müdür ki, onun başındaki adam bir Kasımpaşa kabadayısı üslubuyla çıkıp ona buna ağza alınmayacak laflarla konuşabiliyor. Onun Belediye Başkan adayı, demokratik olarak seçimi kazanan Belediye Başkanı'na kin güdüyor ve arkasından bir fırsatını bulunca fiili saldırıda bulunabiliyor

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Çandar Marmaris Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title