Haberler

Konya'da boşandığı eşi ve kızını öldüren şüphelinin ilk ifadesi ortaya çıktı

Güncelleme:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde boşandığı eşi ve kızını öldüren şüphelinin polise verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Şüpheli, eski eşiyle yeniden görüşmeye başladıklarını ancak eşinin başka biriyle daha görüşmesi nedeniyle dayanamayıp ateş ettiğini söyledi. Diş teknisyeni olan cinayet şüphelisi, ifadesinde "3 ay önce anlaşmalı boşandık ama konuşuyorduk. Ayşe'nin başkasıyla da görüştüğünü fark ettim. Sabah tartışmaya başladık. Siz bana ihanet ettiniz deyip ateş ettim." dedi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 ay önce boşandığı eşi 35 yaşındaki Ayşe Gezer ile 17 yaşındaki kızı Gözde Nur Doğan'ı av tüfeğiyle öldüren diş teknisyeni Bekir Doğan'ın polise verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Bekir Doğan'ın ifadesinde "Son zamanlarda eski eşimle yeniden görüşmeye başladık. Dün geceyi de onun evinde geçirdim. Zaman zaman da onun evinde kalıyordum. 3 ay önce anlaşmalı boşandık ama konuşuyorduk. Ayşe'nin başkasıyla da görüştüğünü fark ettim. Sabah tartışmaya başladık. Siz bana ihanet ettiniz deyip ateş ettim." dediği öğrenildi.

Konya'da Boşandığı Eşi ve Kızını Öldüren Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

ESKİ EŞİ VE KIZINI TÜFEKLE ÖLDÜRDÜ

Saat 09.00 sıralarında Seydişehir ilçesi Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta meydana gelen olayda diş teknisyeni Bekir Doğan, 3 ay önce boşandığı Ayşe Gezer'in yaşadığı eve gitti. Doğan, burada eski eşi Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan'ı av tüfeğiyle vurdu. Anne ve kızı kanlar içinde yere yığılırken, silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Ayşe Gezer ile kızı Gözde Nur Doğan'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Konya'da Boşandığı Eşi ve Kızını Öldüren Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

CİNAYETİ İŞLEYİP OLAY YERİNDE BEKLEDİ

Olay yerinde bekleyen Bekir Doğan, polis tarafından gözaltına alındı. Anne- kızın cenazeleri, otopsi için morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya'da Boşandığı Eşi ve Kızını Öldüren Şüphelinin İfadesi Ortaya Çıktı

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Bekir Doğan'ın ifadesinde "Son zamanlarda eski eşimle yeniden görüşmeye başladık. Dün geceyi de onun evinde geçirdim. Zaman zaman da onun evinde kalıyordum. 3 ay önce anlaşmalı boşandık ama konuşuyorduk. Ayşe'nin başkasıyla da görüştüğünü fark ettim. Sabah tartışmaya başladık. Siz bana ihanet ettiniz deyip ateş ettim." dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seydişehir Konya Aile İçi Şiddet Cinayet 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

ahmey bulut:

Yine konya hep konya cehaletin başkenti konya

37
48
yanıtYanıtla
Mavi Dunya:

Boşanmışsın gitmiş daha ne kurcalıyorsun sen hayatını oda hayatını yaşasaydı

42
5
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Kadını kölesi sanan alçak varlıklardan birisi. Sanki kadın ömür boyu ona ait mal varlığı.

11
4
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Haberi okuyunca rahmetli Can YÜCEL geldi aklıma. ''Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne."O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin.Demeyeceksin işte.Yaşarsın çünkü.Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın'' SAYGIYLA...

14
0
yanıtYanıtla
emre özdemir:

Ben böyle bir sokak adı görmedim, yine yazım hatası var, alıştık bunlarin bu hatalarına

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title