Haberler

Komşu rahat durmuyor! Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros'tan "Hazırlanıyoruz" mesajı

Güncelleme:

Özel Harekat Kuvvetleri ve Ordu Özel Kuvvetleri Komutanlığı'nın töreninde Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Türkiye'ye tehditkar mesajlar gönderdi. Floros "Hazırlanıyoruz ve hazırlık en iyi yöntem. Her zamankinden daha güçlüyüz ve bir kum tanesi dahi vermeyiz" dedi.

Yunanistan'da görev süresi bir yıl uzatılan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros Yunanistan Silahlı Kuvvetleri'nin bünyesinde kendisinin önerisiyle geçtiğimiz yıl yeni kurulan Özel Harekat Kuvvetleri ve Ordu Özel Kuvvetleri Komutanlığı'nın görev değişim teslim töreninde konuşma yaptı.

"HAZIRLANIYORUZ VE HAZIRLIK EN İYİ YÖNTEM"

Floros, her türlü dış müdahaleye karşı hazırlıklı olduklarını belirterek "Hazırlanıyoruz ve hazırlık en iyi yöntem. Birilerinin bizimle mücadele edebilmesi karşı koyabilmesi için çok güçlüyüz. Topraklarımızdan bir kum tanesi veya bir inch denizin kaybolmasına asla izin vermeyiz. Havada ve denizde üstünlük bizde" ifadelerini kullandı.

Komşu rahat durmuyor! Yunanistan Genelkurmay Başkanı Floros'tan 'Hazırlanıyoruz' mesajı

ERDOĞAN "BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz yılın sonunda "Yunanistan'da iki üç isim var rahat durmuyorlar. Adalara getirilen silahlar uçaklar bir anlam ifade etmez. Bu iş yürek işidir. Bir gece ansızın gelebiliriz, hadlerini bilsinler" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Özel Kuvvetleri Komutanlığı Yunanistan Türkiye Ordu Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Murat Kılıç:

Zamanında Atatürk bunları şamar oğlanına çevirmişti. Şimdide torunları abd nin gazına gelip simardilar. Ama bu kezde Erdoğan var karşılarında. Bence daha fazla zorlamayın kendinizi.

86
15
yanıtYanıtla
Ahmet Akdogan:

Kahrolsun Miçotakis kahrolsun Yunanistan Kahrolsun amerika

75
12
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Ulan ne güldürdün beni be florasan

70
3
yanıtYanıtla
Selçuk Kartal:

Ulan bi git işine ..mahalle kasabından genel kurmay başkanı yapmışlar .oda kalkmış rüzgar yapıyor..

64
6
yanıtYanıtla
Burhan Korkmaz:

yunanistan kafayımı yedin sen bizim suriyeli ve afgan vatandaşlarımız tek size yeter savaşmak için aklınızı alırız evel allah.

44
24
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Saçma bir yorum olmuş !

yanıt6
yanıt0
ERKAN :

HE HE 2 TANE TANK HİBE ETTİLER DİYE BİŞEY SANIYORLAR KENDİLERİNİ

52
6
yanıtYanıtla
Lokum Ceto :

bu karda kista soguk suda yüzmeye hazirlaniyorlarmis hahah :)

54
3
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Ulan biz sizi hazirlanmadan yeriz teneke

43
0
yanıtYanıtla
levent tugcu:

100 yıldır çatışma bile görmemiş bir ülke savaş için hazırlık yapıyor. Kesinlikle medya şişiriyor bu adamları kendi ülkelerinde. 2 gün girsek 3. Gün anlaşalım diye bize gelecekler

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title