Haberler

Kick Boksun Yarı Ağır Siklet Şampiyonu, Glory 15'te İstanbul'da Belli Olacak

Gökhan SAKİ TÜRK SEYİRCİLERİN DESTEĞİ İLE GLORY15 TURNUVASINI KAZANACAĞIM BEN GÜCÜMÜ İYİ RAKİPLERLE MÜCADELEDEN ALIYORUM 185 ülkeden milyonlarca kişinin merakla takip ettiği Kick Boks Dünya Şampiyonası Glory World Series'in (Glory WS) 12 Nisan'da, Ülker Sports Arena'da düzenlenecek Glory15 İstanbul'da Türkiye adına ringe çıkacak olan ve Türk'ün Gücü olarak tüm dünyada ünlenen Gökhan Saki, Türkiye'ye geldi.

Gökhan SAKİ TÜRK SEYİRCİLERİN DESTEĞİ İLE GLORY15 TURNUVASINI KAZANACAĞIM

BEN GÜCÜMÜ İYİ RAKİPLERLE MÜCADELEDEN ALIYORUM

185 ülkeden milyonlarca kişinin merakla takip ettiği Kick Boks Dünya Şampiyonası Glory World Series'in (Glory WS) 12 Nisan'da, Ülker Sports Arena'da düzenlenecek Glory15 İstanbul'da Türkiye adına ringe çıkacak olan ve Türk'ün Gücü olarak tüm dünyada ünlenen Gökhan Saki, Türkiye'ye geldi.

Kick Boks Dünya Şampiyonlar Ligi'nin 15. ayağında, geçen yıl İstanbul'daki karşılaşmanın şampiyonu olarak yüzümüzü güldüren, Ülker Sports Arena'yı Türkün Gücü diye inleten Gökhan Saki'nin yanı sıra Atakan Arslan (AVATAR) ve Samet Keser, Mücahit Kulak gibi başarılı sporcularımız Türkiye için ringe çıkacak.

Gökhan Saki'nin Nathan Corbet'e karşı mücadele vereceği Glory 15 İstanbul'da Yarı Ağır Siklet Dünya Şampiyonası'nda King of the Ring (Ringin Kralı) olarak anılan Tyrone Spong ve Saulo Calavari arasındaki maç da büyük heyecan yaratacak. Turnuva Rezerv Maçı'nda ise Dany Illunga ile Andrei Stoica karşılaşacak. Robin Roosmalen, Marat Grigorian gibi 2 kick boks devi arasındaki karşılaşmada nefesler tutulacak.

Glory15 İstanbul organizasyonu için 12 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'da Ülker Sports Arena'nın kapıları açılacak. Maçlar, saat 18.00'da yapılacak iki açılış karşılaşması ile başlayacak. Altı Super Fight Serisi maçı için kick boksçular saat 19.00'dan itibaren ringe çıkacak. Bu mücadelelerin ardından Yarı Ağır Siklet Şampiyonluk Turnuvası maçları ve turnuva arasında iki Super Fight için sporcular ringde karşı karşıya gelecek. Glory15'e gelenler toplam 13 zorlu mücadeleye tanıklık edecek.

Turnuva öncesi yoğun bir idman programı bulunan Gökhan Saki karşılaşmaları sabırsızlıkla bekliyor. Daha önceki turnuvalarda Ağır Siklette mücadele eden Şampiyon sporcumuz Glory15'te Yarı Ağır Siklette mücadele edecek. Turnuva öncesi DHA'ya konuşan Gökhan Saki kendi memleketim dediği İstanbul'da ki turnuvada çok iddialı. Dövüş severlerin desteğini bekleyen Gökhan Saki 2 haftadır İstanbul'dayım ve hazırlıklar çok iyi gidiyor. Günde 3 defa yoğun tempolu antrenman yapıyorum. Şu an her şey yolunda. Türk seyircilerin desteği ile Glory15 turnuvasını kazanacağım inşallah dedi. Bu turnuvada Yarı Ağır Siklette mücadele edecek olan Gökhan Saki Yarı Ağır Siklet senin için daha mı avantajlı sorusuna Onu 12 Nisan'da göreceğiz. Şu an 5 kg daha vermem gerekiyor .Maça 1 haftalık bir süre kaldı. Her gün yarım kilo,1 kilo vermeye çalışıyorum. Haftaya son iki günde sauna yapacağız. Saunada da 2-3 kg versek cuma günkü tartıya hazır olacağım. Normalde ağır siklette dövüşüyorum. Boy olarak ağır siklette mücadele edenlerden kısayım. Ağır siklette mücadele eden dövüşçüler 190 cm üstüler ve 115 kg oluyorlar. Ama Yarı Ağır Siklette ki dövüşçüler benle aynı boy ve kiloda olan sporcular. Bu durum bana avantaj olacak ifadelerini kullandı. Dünyanın en iyi dövüşçüleri ile ringe çıkacak olan Gökhan Saki bununla alakalı olarak Bu seviyede maç yapınca tabi ki rakiplerin üst seviyelerde olması önemli. Öbür türlü dövüşçü olarak zevk alamıyorsun. Ne kadar zor bir dövüşçü ile mücadele edersen o kadar iyi hazırlanıyorsun. Ben gücümü iyi rakiplerle mücadeleden alıyorum dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Saki İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title