Haberler

Kadıköy'de kafede otururken öldürülen Mihriban'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı! Saldırgana dakikalarca yalvarmış

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de dün gece Mihriban Arduç'u kafede oturduğu esnada tabancayla vurarak öldüren Hakan Asilkan tutuklandı. Olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde kadının dakikalarca eli silahlı saldırgana yalvardığı görülüyor.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'ndeki kafede saat 00.00 sıralarında Mihriban Arduç (63), birlikte işlettiği kafede tartıştığı Hakan Asilkan (63) tarafından tabancayla vuruldu.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kanlar içinde yere yığılan kadının yardımına çevredekiler koşarken, bir süredir birlikte yaşadığı belirtilen Hakan Asilkan olay yerinden uzaklaşarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde yatan Mihriban Arduç, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yeri inceleme ekipleri yaptığı araştırmalarda, olay yerinde altı adet mermi kovanı buldu.

Kadıköy'de Kafede Kadın Cinayeti: Saldırgan Yakalandı

YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Hakan Asilkan polis ekiplerince Kadıköy Bostancı'da yakalandı. Saldırıda kullanılan silah da şüphelinin sakladığı yerde ele geçirildi. Bu arada, şüphelinin kasten yaralama suçundan kaydı olduğu belirtildi.

DAKİKALARCA YALVARDI

Olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde kadının dakikalarca eli silahlı saldırgana yalvardığı görülüyor.

Kadıköy'de Kafede Kadın Cinayeti: Saldırgan Yakalandı

"KARI KOCA GİBİYDİLER"

Olayla ilgili konuşan Ümit Yıldız "Dün gece saat 00.00 sıralarında oldu. Hakan ağabey ve Mihriban abla çok iyi insanlardı. Hakan Ağabey'den böyle bir şeyi yapmasını beklemezdik. Çok naif bir insandı kendisi, önceden emlakçılık işi yapıyorlardı. Sonradan kafe açtılar. Neden tartıştıklarını bilmiyoruz. Evli değillerdi ama yaklaşık 25 yıldır beraber yaşıyorlardı. Karı koca gibiydiler. Birbirlerini çok seviyorlardı. Hakan Ağabey'in olayı neden yaptığını bilmiyorum. Mihriban ablanın son zamanlarda morali çok bozuktu. Hatta kendisi psikolojim bozuldu diyordu bizlere' dedi

Kadıköy'de Kafede Kadın Cinayeti: Saldırgan Yakalandı

"TEMİZ, DÜRÜST VE İŞLERİNE ÇOK BAĞLI İNSANLARDI"

Arkadaşları Saadet Özcan ise "Temiz, dürüst ve işlerine çok bağlı insanlardı. Benim çok samimi arkadaşlarımdı. Son zamanlarda ikisinde psikolojisi bozuktu. Bu iş yerinde çok bunaldılar.Mihriban abla en son bana Hakanın kendisinden soğuduğunu söyledi. Hakan Ağabey'de beni arayarak o da Mihriban abla için aynı şeyleri söylüyordu. Bende ikiniz de biraz birbirinizden uzaklaşın ve dinlenin biraz dedim. Ben gece 00.30 da haber aldım. Kıskançlık yüzünden olduğunu düşünüyorum. İkisi de birbirinden şüpheleniyordu' diye konuştu.

Kadıköy'de Kafede Kadın Cinayeti: Saldırgan Yakalandı

Kadıköy'de Kafede Kadın Cinayeti: Saldırgan Yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Osmanağa Mahallesi İstanbul Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title