Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Baro Başkanı Keremi Gürbüz, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Baro Başkanı Keremi Gürbüz, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Köktaş, yaptığı yazılı açıklamada, terörün her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin halinin, bu sefer de İstanbul'da ortaya çıktığını kaydetti.

Saldırıyı gerçekleştiren ve onları destekleyenleri lanetleyen Köktaş, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Vodafone Arena stadyumunda oynanan Bursaspor-Beşiktaş futbol maçının ardından futbol taraftarlarını, ve stadyumun güvenliği sağlayan çevik kuvvet polisimizi hedef almak üzere kalleşçe tasarlanmış bombalı araçla düzenlenen saldırı sonucunda şehitlerimiz ve yaralılarımız olmuştur. Milletçe acımız çok büyüktür fakat bu büyük acıyı da yine milletçe daha çok birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek aşacağız, üstesinden geleceğiz."

Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz de terörün bir kez daha Türk milletinin huzuru, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı hedef aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu aziz topraklar Ortadoğu bataklığına dönüştürülmek istenmektedir. Bu ve benzeri hainlikler karşısında millet olarak bir ve beraber olmak ve demokratik, hukuk devleti kuralları çerçevesinde kenetlenmekten başka çaremiz yoktur. Dolayısıyla milletin tüm fertlerine özellikle de sorumluluk makamındaki herkese görev düşmektedir. Herkes bu görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek zorundadır."

Gürbüz, açıklamasında, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, ailelere ise sabır ve metanet diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Fuat Köktaş İstanbul AK Parti Samsun Politika Güncel Haberler

title