Haberler

Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

Güncelleme:

İstanbul'da sosyal medya hesaplarından silahla çekilmiş videolarını paylaşan 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, sosyal medya hesaplarından paylaşılan ve "genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçunu işleyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda sosyal medya hesabından silahla paylaşım yapan 15 ve 16 yaşlarındaki 2 çocuk hakkında inceleme başlatılarak adli işlem yapıldı.

Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

SOSYAL MEDYADA SİLAHLI PAYLAŞIMA OPERASYON

Yapılan çalışmalarda, fotoğraf ve görüntülerin Büyükçekmece Muratçeşme Mahallesi'nde ikamet eden 15 yaşındaki M.A.A.(15) isimli şahsa ait olduğu belirlenmesi üzerine belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan şüpheli, silahların arkadaşının babası olan M.İ.'ye ait olduğunu söyledi. Polis ekipleri, M.İ. isimli şahsı 2 adet ruhsatlı silah ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

15 yaşındaki şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, M.İ. isimli şahıs hakkında ise bilgi alındıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı. Ruhsatlı silahlar, inceleme yapılması için muhafaza altına alındı.

Silahla çekilmiş videolarını paylaşan 15 ve 16 yaşındaki çocuklar hakkında adli işlem başlatıldı

OTOMOBİLDEN DIŞARIYA ATEŞ AÇAN ÇOCUK YAKALANDI

Silahla poz veren 15 yaşındaki çocuğun yanı sıra yapılan bir diğer çalışma kapsamında ise, seyir halindeki bir otomobilin penceresinden havaya ateş açan ve görüntülerini sosyal medyada paylaşan kişi için harekete geçildi. Kimliği tespit edilen şahsın 16 yaşındaki A.A olduğu belirlendi. Kurusıkı tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan çocuk hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya İstanbul Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Export 86:

Ülkede silah bulundurma yaşına bak 15e düşmüş

27
1
yanıtYanıtla
arif simsek:

TİPLERE BAK TAM MAYMUNLAR

26
1
yanıtYanıtla
o zen:

10 yaşındaki çocuk belinde silahla geziyor. Hiçmi denetim olmaz. Ruhsatsız silah taşımak bu kadar kolay mı neden bu cezalar bu kadar az resmen teşfik

25
1
yanıtYanıtla
mustafa özkan:

Bizde umudumuz gençlikte diye seviniyoruz.Gençliğe bak?

24
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title