Haberler

Sanat, Siyaset, İş ve Spor Dünyasının Ünlüleri Taziye İçin Divan Otel'e Akın Etti

Güncelleme:

Sanat, siyaset, spor ve iş dünyasından birçok ünlü sima, Koç ailesine taziyede bulunmak için gün boyunca Taksim'deki Divan Otel'e akın etti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla Koç Ailesi, taziyeleri Divan Otel'de kabul ediyor. İş, sanat ve siyaset dünyasından birçok kişi aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Eski Genelkurmay Başkanları Yaşar Büyükanıt ve İlker Başbuğ, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ve oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ başta olmak üzere, sanat, siyaset, spor ve iş dünyasında Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a, oğlu Mustafa Koç'un vefatı dolayısıyla taziye ziyaretinde bulundu.


Taziye ziyaretlerini kabuleden Rahmi Koç'un bitkin olduğu gözlendi.

TAZİYELER DİVAN OTEL'DE KABUL EDİLİYOR

Spor yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için taziyeler, Elmadağ Divan Oteli'nde kabul edilmeye başlandı. Bugünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 arası sürecek taziyeleri kabul etmek için Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç, Divan Oteli'ne geldi.



GÜL ÇİFTİ KAPIYA KADAR UĞURLANDI

Otele taziye için gelenler arasında iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül de yer aldı. Koç ailesine taziye dileklerini ileten Gül çifti, bir süre burada kaldıktan sonra Rahmi Koç tarafından kapıya kadar uğurlandı.



ABD BÜYÜK ELÇİSİ'DE TAZİYE ZİYARETİ YAPTI

ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, AK Parti Milletvekili ve eski Borsa İstanbul Başkanı İbrahim Turhan ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da taziye için otele geldi.


YAŞAR BÜYÜKANIT TAZİYEYE GELDİ

Aralarında Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Sanatçı Ajda Pekkan, Zülfü Livaneli, TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes, Gazeteci Fatih Altaylı, İş adamı Faruk Süren'inde bulunduğu yüzlerce kişi Koç ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. Sanatçı Zülfü Livaneli basın mensuplarına yaptığı açıklamada,''Çok temiz yürekli iyi bir insanı kaybettik. Herkes, bütün herkes çok üzgün. Allah rahmet eylesin.'' şeklinde konuştu.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM TAZİYE İÇİN GELDİ

Gün içerisinde Koç ailesine taziye vermeye gelenler arasında, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Nazlı Ilıcak, Nihat Özdemir, Ali Şen, Levent Çakıroğlu, Arzuhan Doğan Yakçındağ, Muharrem Kayhan, Ali Sabancı, Kadir Topbaş, Ümit Boyner, Fikret Ünlü, Sedat Aloğlu, Atalay Şahinoğlu, Nevzat Yalçıntaş, Murat Yalçıntaş, Adnan Polat, Rona Yırcalı, Haluk Dinçer, Suzan Sabancı Dinçer'in de olduğu birçok kişi yer aldı.

MONA LİSA GÜLÜŞÜ VARDI

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, ''Cenazede konuşma yapmak zor. İnsanların Mustafa gibi devamlı gülen gülüşü kalbinde ruhunda olan Mona Lisa'nın gülüşü varya erkek Mona Lisa Mustafa. O gülüşü o sevgiyi gösteren insandı'' şeklinde konuştu.
TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran-Symes ise şu ifadeleri kullandı: ''İş dünyası olarak çok acı bir günümüz. Kendilerinin acılarını paylaşmak için geldik. Yeri doldurulamaz değerli bir iş insanı, dost, çok iyi bir aile babası.''

"MÜKEMMEL BİR İNSANDI"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de ''Başımız sağolsun. Mustafa Koç çok sevdiğim bir kardeşim, arkadaşım. Çok sık olmasa da zaman zaman görüştüğümüzde benim için çok özel insanlardan bir tanesiydi. Sadece önemli bir iş adamı değil, Türkiye içinde çok önemli bir insandı'' ifadelerini kullandı.



Sakıp Sabancı'nın eşli Türkan Sabancı ise, ''Mekanı cennet olsun. Herşeyi ile mükemmel bir insandı. Allah yakınlarına çok sabır versin. Allah rahmet eylesin'' diye konuştu.


Taziyeye Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı


Spor hocası Tony Hill ve eşi


CHP Genel Sekreteri Gülsek Tekin ve CHP Milletvekili Enis Berberoğlu


Ses sanatçısı Ajda Pekkan


Taziye için gelen askeri yetkililer.


Arzuhan Doğan Yalçındağ


Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ

Kaynak: AA / Güncel

Hayrünnisa Gül Nevbahar Koç Koç Holding Rahmi Koç Üst Manşet Medya Sinema Magazin Yaşam Kültür Sanat Politika Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500

Yorumlar (11)

Önder..:

Normal bir vadandasta taiyeye gidebilirmi????? iceri alirlarmi????

20
2
yanıtYanıtla
sessizlik...:

Allah rahmet eylesin. . .

18
4
yanıtYanıtla
SALİH:

ÜZÜLDÜK!ALLAH RAHMET EYLESİN!BİR SÜRÜ ÜNSANA AŞ . GÜC VERİYORLAR. YALNIZ DOGUDA HER GÜN ÖLEN , NSANLARI NİYE YAZMIYOR, GÖSTERMİYORSUNUZ?O KADAR İNSAN BİR İNSANLA EŞDEGER OLAMIYOR MU YANİ?ŞİMDİ GİTTİGİ YERDE HER KES AYNI DEGİL Mİ?ORDA YALAKALAR YOK. VİCDANSIZLAR YOK, FAŞİST ZİHNİYET YOK. KISACASI HERKES EKTİGİNİ BİCECEK. ONUN İCİN UNUTMAYIN HEPİMİZİN GİDECEGİ YER ORASI, BU İFTİRA, ZALİMLİK VE RİYAKARLİGİNİZİN HESABINI VERMEKTEN KACAMAYACAKSINIZ

9
10
yanıtYanıtla
Bukadar ünlü isim Reklem Pesinde:

Vaaay Beeaaa Zengin Olunca Diride Olsan ölüde Olsan Verilen Deger Ap Acik Ortada!!! Peki Bunca 100lerce ünlü isimlere Soruyorum Diyarbakir Surda ölen Bir Mehmetcigimin Evine Gittinizmi Varmi öyle Bir Yüreginiz Gücünüz??? Ben Gittim Devlet Memuruyum Kit Kanat Maasimlan Hepte Giderim Gazilerimizide Ziyarete Gidiyorum

11
4
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

onlarınçocukları polis olmaz ordu personeli olmaz. onların çocukları askere gitmez onların çocukları gazi şehit olmaz. askere gidenleride neden şehit olmadıkları yukarıdaki resimledeki şahısların kim olduğuna bakıldığında anlaşılmaktadır.

yanıt8
yanıt0
ATMACA 1:

ben ölsem haberiniz bile olmaz. oluncada iyi olmuş dersiniz. zenginin yaşayanı kıymetli ölüsü daha kıymetli. bizim gibileri taziye için ölülerine bile yaklaştırmazlar. beni sevmeyenler de dayanamaz birazdan belli olur.

8
4
yanıtYanıtla
FENERLİ KARTAL:

Dün vefat eden Mustafa Koç a ALLAHDAN rahmet diler, KOÇ AİLESİNE Taziyelerimi sunarım.

4
4
yanıtYanıtla
ATMACA 1:

cenazesi bugün niye defnedilmedi. Cuma günü müslümanlar için mübarek gün diye mi. lobi böyle mi uygun gördü. daha söylenecek çok söz varda ölünün arkasından konuşmak bize yakışmaz.

2
4
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

insani olarak güzel birşey taziye. ali şen ali baba birtanesin.

2
3
yanıtYanıtla
ref:

100 bib kişiye iş veren bu yüzbin kişi 4 kişilik bir aile olsa 400 bin yakını abisi amcasıo dayısı yiğeni irili ıufaklı yarım milyon adam yapar bunu bilip yorum yapalım üstelik sanata sanatcıya doğaya spora destek veren güzel bir insandı aile hayatı iyi bir babaydı huzur icinde yat

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title