Haberler

İl Sağlık Müdürü, Isparta'da Başarılı Olan Yüzücüleri Kabul Etti

Güncelleme:

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, 23-25 Ağustos 2013 tarihlerinde Isparta'da yapılan 'Türkiye Anadolu Kupası Yüzme Şampiyonası'nda dereceye giren Sağlıkspor'lu bayan yüzücüleri makamında kabul etti.

Giresun Yüzme İl Temsilcisi Heves Bozbağ, Sağlıkspor Yüzme Antrenörleri Ceyhun Akpınar, Serkan Yılancı ve Sağlıkspor yüzme takımıyla koordineli çalışma yürüten Batlamaspor Yüzme Antrenörü Ali Şahin'in de katıldığı ziyarette Isparta'daki başarılarından dolayı bayan sporcuları tebrik eden İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, "Sizlerden Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda da yarışmanızı, Ülkemiz ve ilimiz adına en iyi dereceleri yapmanızı bekliyorum" dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, gençlerin spora yönelmesi, başarılı sonuçlar alması için bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da ellerinden gelen imkanları kullanacaklarını ifade etti.

Yüzme branşında Giresun'un çok önemli mesafe kaydettiğini söyleyen Yüzme İl Temsilcisi Heves Bozbağ da, "Son zamanlardaki atılımımız ve alınan derecelerle Türkiye Yüzme Federasyonu nezdinde ayrı bir yere geldik. İlimizin yüzme sporunda adından söz ettirmesinde Giresun Sağlıkspor ve bu kulübümüzle koordineli bir çalışma içerisinde olan Batlamaspor'un önemli katkıları bulunmaktadır" dedi.

Yüzme sporuna gönül veren, bu alanda çıtayı yükseltmek isteyen her sporcuya ayrı bir ilgi gösterildiğini, bundan sonra da göstereceklerini belirten İl Temsilcisi Heves Bozbağ, "Derecelerle ilimize dönen sporcularımızla övünüyoruz ve bundan sonra daha büyük başarılar yakalayacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Ülke genelinden 21 takımın 450 sporcuyla katıldığı Isparta'daki 'Türkiye Anadolu Kupası Yüzme Şampiyonası'nda Giresun Sağlıkspor, yarışmalarda 10 madalya kazandı.

Takım halinde Türkiye 4'ncüsü olan Giresun Sağlıkspor'dan Yağmur Kaya 50 mt. Kurbağalamada, 100 mt. Kurbağalamada ve 200 mt. Kurbağalamada birinci, Nuriye Nazet Güngör de 50 mt. Serbest, 50 mt. Sırtüstünde birinci, 50 mt. Kelebekte de ikinci oldu. Giresun Sağlıkspor yüzme takımı ayrıca, 4×100 mt. Serbest bayrak yarışında da Türkiye 2'ncisi oldu.

Ziyarette, İl Sağlık Müdürü Dr. Cengiz Cindemir, konuklarına ikramlarda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Cindemir Giresun Türkiye Isparta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title